ΗΠΑ: Μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το μωρό της επειδή «της έσπασε την τηλεόραση»-Εικόνα

Μία τραγική ιστορία συνέβη στο Ντιτρόιτ όταν ένα βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο από την 20χρονη μητέρα του και λίγες ώρες αργότερα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Φρίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες, με τη σύλληψη μιας 20χρονης, η οποία κατηγορείται πως βασάνισε μέχρι θανάτου το ηλικίας 20 μηνών αγοράκι της.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, όταν το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο, ωστόσο δυο ημέρες μετά έχασε τη μάχη, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 20χρονης Rhionna Nichols, στην οποία αποδόθηκαν οι κατηγορίες της μέχρι θανάτου κακοποίησης, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, παρουσιάζουν την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία ήταν το παιδί, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η νεαρή μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 20 Δεκεμβρίου. Η ίδια αρνείται σε πρώτη φάση τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως το παιδί έπαιζε με τα καλώδια της τηλεόρασης, με συνέπεια η συσκευή να πέσει και να το πλακώσει.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του αγοριού, ωστόσο μέλη της οικογένειας, που δεν κατονομάζονται, αναφέρουν πως η μητέρα εκνευρίστηκε όταν το παιδί προκάλεσε βλάβη στην τηλεόρασή της και «απάντησε», τραυματίζοντάς το σοβαρά.

loading...