Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Βολιώτης που δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας του…

Το δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο Βολιώτη, ο οποίος δημιούργησε ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία της εν διαστάσει συζύγου του σε κοινωνικό δίκτυο ερωτικών γνωριμιών και ανάρτησε φωτογραφίες της με γυμνά σημεία του σώματός της….
Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση διαρροής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που απασχολεί τα δικαστήρια Βόλου, όπου τακτικά πλέον εκδικάζονται αδικήματα που διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
Εν προκειμένω, ο 22χρονος μετέδωσε, ανακοίνωσε και διέδωσε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα της εν διαστάσει συνομήλικης συζύγου του. Συγκεκριμένα, αναρτούσε φωτογραφίες της και ενώ συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με χρήστες και αντάλλαζε μαζί τους μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Εξέθεσε τα προσωπικά της δεδομένα σε αόριστο αριθμό χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι είχαν πρόσβαση στις φωτογραφίες της, οι οποίες είχαν αναρτηθεί χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία και προκαταρκτική εξέταση.

Μετά την προκαταρκτική εξέταση η υπόθεση παραπέμφθηκε στο ακροατήριο, καθώς στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούταν ως μέσο πρόσβασης στο διαδίκτυο, ανήκε όντως σε λογαριασμό του 22χρονου με τα δικά του στοιχεία.

Ο 22χρονος επρόκειτο να δικαστεί χθες, Δευτέρα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όμως η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω του ωραρίου.

Η αντίδραση της 22χρονης γυναίκας

Η εν διαστάσει σύζυγός του δεν πίστευε στα μάτια της, όταν είδε στο κινητό του τηλέφωνο το ψεύτικο προφίλ και διαπίστωσε τις ενέργειες του ανθρώπου, με τον οποίο μοιραζόταν την ίδια στέγη. Όταν διαπίστωσε την ανάρτηση των φωτογραφιών της ήταν ακόμη μαζί του, καθώς είχαν αποφασίσει να κάνουν ακόμη μία προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους.

Απευθύνθηκε έτσι στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου την προέτρεψε να καταθέσει μήνυση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Η Εισαγγελία Βόλου, σύμφωνα με το taxydromos.gr, χειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλες τις υποθέσεις, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεργάζεται με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κάθε άλλη αρμόδια Αρχή για τη διαλεύκανση των υποθέσεων.

cnn.gr

loading...