Θα μπορούσε να είναι αληθινό; Η «πύρινη βροχή» του θανάτου- Νέο Ρωσικό υπερ-όπλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παρακάτω βίντεο έχει διχάσει πολλούς ανά τον κόσμο.
Δημοσιεύτηκε στο κανάλι ενός Ρώσου στο YouTube, ο οποίος φαίνεται πως μεταξύ των άλλων ασχολείται με την απεικόνιση οπλικών συστημάτων σε 3D.

Πολλοί υποστηρίζουν πως ένα τέτοιο όπλο δεν υπάρχει, ενώ άλλοι ότι αποτελεί ρωσικό υπερ-όπλο που είδε το φως της δημοσιότητας έστω και μέσα από ένα video CGI.

Τι βλέπουμε σε αυτό: Ένα υπερσύγχρονο σύστημα πυραύλων εν δράση να καταστρέφει μαζικά άρματα μάχης αλλά και πλοία. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι πραγματικό, τότε πράγματι η Ρωσία του Πούτιν, «παίζει χωρίς αντίπαλο».

Θυμηθείτε τη δήλωση Πούτιν που είχε προκαλέσει αίσθηση:

«Η Ρωσία έχει όπλα, τα οποία δεν κατέχει κανένα άλλο κράτος».

Αυτό είχε δηλώσει ο Ρώσος πρόεδρος, κατά την διάρκεια συνάντησης με τους επιστήμονες του Ινστιτούτου Kurtshatov στην Μόσχα.

«Δεκάδες επιχειρήσεις, γραφεία σχεδιασμών και επιστημονικοί θεσμοί συμμετείχαν στην ανάπτυξη των νέων στρατηγικών όπλων της Ρωσίας», είχε προσθέσει ο Ρώσος ηγέτης. «Η Ρωσία δεν κατασκευάζει πολλά όπλα, αλλά είναι πραγματικά καλά, είχαν συμφωνήσει οι Washington Times.

Επίσης, το ρωσικό Sputnik, επικαλούμενο τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε δηλώσει πως «Τα εξοπλιστικά σχέδια του ρωσικού στρατού θα ξεπεράσουν ακόμη και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας».,

Τέλος, δεν ξεχνάμε και την προειδοποιητική δήλωση του Ρώσου ηγέτη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «Δεν υπάρχει καμία χώρα στον πλανήτη με Άμυνα ικανή να σταματήσει τους ρωσικούς πυραύλους. Τα όπλα που καταστρέφουν κάθε Άμυνα τα έχουμε ήδη στο οπλοστάσιό μας και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες».

Δείτε το αμφιλεγόμενο βίντεο και κρίνετε εσείς.

Σας θυμίζουμε ότι και το εντυπωσιακό CLUB-K είχε παρουσιαστεί αρχικά μέσα από ένα τέτοιου είδους βίντεο και όλοι νόμιζαν πως ήταν κάτι…φανταστικό, μέχρι που το είδαν σε Ρωσική έκθεση!

loading...