Επικεφαλής ΜΚΟ εξηγεί πως «διδάσκουν» τους «Μετανάστες» ώστε να τους δοθεί άσυλο στην Ελλάδα

Η διευθύντρια μιας ΜΚΟ καταγράφηκε σε βίντεο να εξηγεί πως «διδάσκουν» μετανάστες να υποκρίνονται κατά την διαδικασία….
ελέγχου ώστε να περνούν τα σύνορα της Ελλάδας.
Η Αriel ricker που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, είναι εκτελεστική διευθύντρια ΜΚΟ, η οποία παρέχει νομική βοήθεια σε μετανάστες και ομολογεί ότι διδάσκει τους μετανάστες να προσποιούνται ώστε να τους δοθεί άσυλο.
Το βίντεο δημοσίευσε η ακτιβίστρια και συγγραφέας, Lauren Southern, και θα συμπεριληφθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη.
Στο βίντεο, η Ricker ακούγεται να περιγράφει ότι η οργάνωση παρέχει εκπαιδευτικές συναντήσεις για μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη, στο πλαίσιο των οποίων διδάσκονται πώς να φέρονται στις συνεντεύξεις με τους υπευθύνους στα σύνορα.
«Τους λέω ότι είναι ηθοποιία, όλο αυτό είναι ηθοποιία… γι’ αυτούς ώστε να περάσουν, πρέπει να υποδυθούν τον ρόλο τους στο θέατρο», ακούγεται να λέει.
Η ίδια ακούγεται να αποκαλεί το Ελληνικό προσωπικό και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ως «εντελώς ηλίθιους» (f…ing stupid) και να περιγράφει τη διαδικασία που η οργάνωση ανέπτυξε για να τους εκμεταλλεύεται στη διαδικασία ελέγχου (screening).
Μια μέθοδος που διδάσκει σε λαθρομετανάστες είναι να εκμεταλλεύονται τη χριστιανική συμπόνοια στην Ελλάδα όπου η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία είναι η κυρίαρχη, με το πρόσχημα ότι διώχθηκαν επειδή ήταν Χριστιανοί. Περιγράφει, μάλιστα, να τους λέει πώς να προσεύχονται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, καθώς κάτι τέτοιο φανερώνει «τιμιότητα».

https://doxaorfanakigreece.home.blog

loading...