Χρόνια πολλά σε όλους μας χωρίς φιγούρες με γατάκια και ποδήλατα στα βουνά Μητσοτάκη μη γίνεσαι γελοίος. Φτάνει. Δε σε φέραμε για αυτό

Οι κυβερνήτες κάθε χώρας καταλαβαίνουμε ότι θέλουν ψήφους. Προσπαθούν να πάρουν τους φιλόζωους και εμφανίζονται με γατάκια. Προσπαθούν να πάρουν τους αθλητές και εμφανίζονται με ποδήλατα στα βουνά. Έτσι τους έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι τους και ακολουθούν

Όταν όμως η πατρίδα στα εθνικά μας θέματα δεν είναι στα καλύτερα της ,όταν ο κόσμος αγωνιά επειδή τα νησιά καταλαμβάνονται όταν η χώρα σταδιακά αλώνεται, όταν ο Γείτων βρυχάται,  είναι απαράδεκτοι τέτοιου είδους επικοινωνία για υπεύθυνους σκεπτόμενους πολίτες.

Το ότι  δίνει κάποια κυβέρνηση για συντάξεις δεν πρέπει να εξαγοράζεται στις συνειδήσεις μας η άλωση της χώρας

Πρώτα η πατρίδα μας  και μετά οι συντάξεις.  Πάρτε παράδειγμα  το σπίτι σας. Έχετε χρήμα, μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ, και γεμίζει με απρόσκλητους με μεσαιωνικό πολιτισμό επισκέπτες που ήρθαν να ωφεληθούν, επειδή κάποιοι  το επέλεξαν, Δεν έχουν καμία σχέση με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό   που με αγώνες τον έχουμε  κατακτήσει και επι  πλέον πρέπει να τους πληρώνουμε και να μας επιβάλλουν.  Δεν θα αντιστεκόμαστε;

Ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία για τις συντάξεις και μας έριχνε δακρυγόνα . Έτσι θα έκλεινε τα στόματα και τα  μυαλά. Για αυτό τον διώξαμε.

Τώρα έχουμε απαιτήσεις σύμφωνα με αυτά που είπαν οι τωρινοί , ώστε   να μειωθούν οι  λαθρο μετανάστες στη χώρα μας για να μη μας  γυρίζουν   στον μεσαίωνα αξιακά πολιτιστικά πολιτισμικά και πάνω σε αυτό δεν δεχόμαστε ανταλλαγές όσοι βάζουμε πρώτα την πατρίδα και μετά τα κόμματα.

Ξέρουμε ότι φέρνουν  και τ ασυνόδευτα των 22 ετών για ένα σκοπό. Να κάνουν παιδιά με Ελληνίδες και να ριζώσουν  την οπισθοδρόμηση τους στην Ελλάδα. Μέσα στην Ιστορία αυτό γινόταν από αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά έρχονταν για μια καλύτερη ζωή , φανερά , όχι επειδή κάποιες ΜΚΟ βγάζουν χρήμα απ αυτούς εις βάρος μας και μας και το σερβίρουν ύπουλα και υποβολιμαία.

 Για αυτό αντιστεκόμαστε

Επί πλέον να θυμίσουμε στους πολιτικούς ότι όταν πάνε στην εκκλησία για να ανάψουν κερί με Πίστη δεν παίρνουν ποτέ κάμερες. Είναι θέμα προσωπικό τους και θέλουμε να  δούμε την πίστη τους  με πράξεις.

Ακόμα και οι γιαγιάδες στα χωριά όταν τα δουν στην αρχή επηρεάζονται, αλλά μετά που τους ληστεύουν οι λάθρο και βλέπουν δίπλα τους τα αίσχη  οι επικοινωνιολόγοι χάνουν.

Άρα να σταματήσουν οι εικόνες για νηπιαγωγεία και να κοιτάξουν την ουσία και όχι τις συγγενικές ΜΚΟ.

Οι φιγούρες της άσεμνης συζύγου του  που ανακατεύεται εκεί που δεν την σπέρνουν  οι φιγούρες του Μητσοτάκη δεν θα περάσουν. Η θα συμμορφωθεί η θα φύγει

Παλέψαμε να φύγει ο Τσιπρας και μας προδίδει καθημερινά με τις αηδίες τους αυτός και το σοι του . 

Πρώτα η Πατρίδα και μετά τα κόμματα

 αναγνωστης

loading...