Πρίγκιπας Άντριου: Το σεξ μαζί του ήταν γρήγορο και αηδιαστικό, λέει η φερόμενη «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν

Μετά τη συνεύρεσή τους η γυναίκα  αισθάνθηκε «τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη», όπως περιγράφει σε εκπομπή του BBC – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αποκαλυπτικής συνέντευξης – Πώς κατέληξε στα 17 της να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον παιδόφιλο Έπσταϊν
«Τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη». Αυτά τα τρία επίθετα χρησιμοποίησε στη συνέντευξή της που μεταδόθηκε εχθές το βράδυ η Βιρτζίνια Ρόμπερτς (πλέον Βιρτζίνια Τζιούφρι) για να περιγράψει πως ένιωσε μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή της με τον Πρίγκιπα Άντριου.

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο Δούκας του Γιορκ έκανε σεξ μαζί της όταν ήταν 17 χρονών, θύμα sex trafficking και «σκλάβα του σεξ» του Τζέφρι Έπσταϊν, μίλησε έξω από τα δόντια στην εκπομπή Panorama του BBC, χαρακτηρίζοντας «ανοησίες» και «γελοιότητες» τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κάποιοι για να διαψεύσουν τις καταγγελίες της και την αυθεντικότητα της φωτογραφίας που τη δείχνει να ποζάρει με τον πρίγκιπα.

Επίσης, περιέγραψε πώς ήρθε για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή με τον γαλαζοαίματο, μια συνεύρεση που – σύμφωνα με την ίδια – έμελλε να επαναληφθεί ακόμα τρεις φορές.

Τα αποσπάσματα της αποκαλυπτικής συνέντευξης που δημοσιεύει η Daily Mail και άλλα βρετανικά ΜΜΕ, πραγματικά σοκάρουν.

Ήταν γρήγορο και αηδιαστικό

Η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια αφηγήθηκε πώς έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον Δούκα του Γιορκ, έπειτα από προτροπή της Γκισλέιν Μάξγουελ, της γυναίκας που φέρεται να «στρατολογούσε» ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του εκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν και των φίλων του. Τα γεγονότα που περιέγραψε εκτυλίχθηκαν το 2001, όταν η ίδια επισκέφθηκε το Λονδίνο με τον Τζέφρι Έπσταιν και την Μάξγουελ, και πήγε για χορό με τον πρίγκιπα σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου την «έλουσε» με τον ιδρώτα του.

«Ήταν ο χειρότερος χορευτής που έχω δει ποτέ στη ζωή μου… ο ιδρώτας του έπεφτε σαν βροχή πάνω μου. Είχα αηδιάσει, όμως ήξερα ότι έπρεπε να μην τον δυσαρεστήσω, επειδή ο Τζέφρι και η Γκισλέιν είχαν προσδοκίες από εμένα».

Φεύγοντας από το κλαμπ «Τραμπ», η Γκισλέιν είπε στην ανήλικη κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο ότι έπρεπε να κάνει με τον Άντριου ό,τι κάνει και με τον Έπσταϊν: «Αυτό μου προκάλεσε ναυτία. Δεν το περίμενα από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που ο κόσμος θαυμάζει και αγαπά».

Περιγράφοντας τα γεγονότα της ίδιας νύχτα, τα οποία εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της Γκισλέιν στην Μπελγκράβια, η 35χρονη ανέφερε: «Υπήρχε ένα μπάνιο και ξεκίνησε από εκεί. Έπειτα πήγαμε στην κρεβατοκάματα. Δεν κράτησε πολύ η όλη διαδικασία. Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήταν σκληρός μαζί μου ή τίποτα τέτοιο. Όταν σηκώθηκε, είπε ευχαριστώ και βγήκε έξω. Εγώ καθόμουν στο κρεβάτι και αισθανόμουν, τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη. Μόλις με είχε κακοποιήσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Όπως επισήμανε, την επόμενη μέρα η Μάξγουελ της είπε ότι ο φίλος της, πρίγκιπας Άντριου, είχε μείνει «πολύ ευχαριστημένος» από την ίδια.

Η διάψευση του Δούκα και το email προς την Μάξγουελ τα ξημερώματα

Οι προσπάθειες του πρίγκιπα Άντριου να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις καταγγελίες της 35χρονης γυναίκας και να δικαιολογήσει τη φιλία του με τον Έπσταϊν μιλώντας στο BBC τον περασμένο μήνα κατέληξαν σε φιάσκο. Η καταστροφική συνέντευξη, που δεν έπεισε κανέναν για την ειλικρίνειά του, είχε ως αποτέλεσμα ο Δούκας του Γιορκ να αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνέντευξης, ο πρίγκιπας Άντριου δήλωσε ότι δεν θυμάται να γνώρισε ποτέ την εν λόγω γυναίκα και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έκανε ποτέ σεξ μαζί της. Αναφορικά με μια φωτογραφία που τον δείχνει να αγκαλιάζει την Βιρτζίνια, και φέρεται να τραβήχτηκε στο σπίτι της Γκισλέιν, ο γαλαζοαίματος ουσιάστικά αμφισβήτησε την αυθεντικότητά της, λέγοντας ότι, ναι μεν αναγνωρίζει τον εαυτό του, αλλά δεν πιστεύει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε υπό τις συνθήκες που ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα. «Δεν θυμάμαι να τραβήχτηκε ποτέ αυτή η φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη χθεσινή εκπομπή αποκαλύφθηκε επίσης ότι, το 2015, ο Άντριου είχε στείλει ένα email στην Γκισλέιν Μάξγουελ στις 5.50 τα ξημερώματα, όπου ανέφερε ότι είχε «συγκεκριμένες ερωτήσεις» για τη Βιρτζίνια. Η επικοινωνία αυτή υποδηλώνει ότι ίσως ο Δούκας του Γιορκ ήθελε τη βοήθεια της φίλης του, για να αντικρούσει τις καταγγελίες της γυναίκας ότι είχε κάνει σεξ μαζί της όταν ήταν ανήλικη.

«Ενημέρωσέ με πότε μπορούμε να τα πούμε. Έχω κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις να σου θέσω για την Βιρτζίνια Ρόμπερτς», γράφει στο email του.

Η απάντηση της Μάξγουελ στο εν λόγω email ήταν η εξής: «Έχω ορισμένες πληροφορίες. Τηλεφώνησέ μου όταν βρεις χρόνο».

Η κακοποίηση και τα τραύματα που παρελθόντος που την έριξαν στα δίκτυα του Έπσταϊν

Η 35χρονη γυναίκα μίλησε στη χθεσινή εκπομπή για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε μπλεγμένη στα δίκτυα του Έπσταϊν. Όπως εξήγησε, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί και το είχε σκάσει από το σπίτι. «Είχα πέσει θύμα κακοποίησης σε πολύ μικρή ηλικία. Στα εφτά μου χρόνια μού στέρησαν την παιδικότητά μου. Ήμουν τόσο τραυματισμένη πνευματικά σε τόσο μικρή ηλικία που θέλησα να το σκάσω. Στους δρόμους βίωσα μόνο πείνα, πόνο και κακοποίηση… Φοβόμουν και ήθελα να ξεφύγω από αυτή τη ζωή».

Όταν της πρόσφεραν μια θέση μασέζ ενθουσιάστηκε, όμως σύντομα η χαρά έδωσε τη θέση της στη φρίκη, όταν συνειδητοποίησε ότι επρεπε να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον Έπσταϊν. «[Ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ] έδειχναν πολύ καλοί άνθρωποι. Τους εμπιστεύτηκα και τους είπα ότι μέχρι να τους γνωρίσω είχα περάσει πολύ δύσκολα, το ‘χα σκάσει από το σπίτι, είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά, σωματικά…Ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να τους πω, επειδή πλέον ήξεραν πόσο ευάλωτη ήμουν. Ήταν σαν να τους έδινα ένα δώρο, ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν και θα το αποκτούσαν. Έτσι μου είπαν να βγάλω τα ρούχα μου και η Γκισλέιν γδύθηκε επίσης. Ο Τζέφρι ήταν ήδη γυμνός και μου ζήτησαν να του κάνω πράγματα, να τον αγγίξω. Σκέφτηκα “έτσι λοιπόν είναι η ζωή”. Ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Υπέκυψα στην πραγματικότητα. Τους άφησα να με κακοποιήσουν και έκανα ό,τι μου έλεγαν».

Με πληροφορίες από Daily Mail, BBC

loading...