Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ, ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΪΧ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…


3 ΒΙΝΤΕΟ


Ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έδινα σήμερα θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις ελαφρύνσεις φόρων και ασφαλιστικών
εισφορών που προωθεί, και οι οποίες δίνουν μεγάλη ανάσα στους ανθρώπους της μεσαίας τάξης που πραγματικά μοχθούν και παράγουν σ’ αυτή τη χώρα κόντρα σε αναρίθμητες αντιξοότητες, είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να ιεραρχήσω τη σοβαρότητα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και να στηλιτεύσω για μία ακόμη φορά τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που γίνονται στα εθνικά μας θέματα.

Η κοροϊδία του ελληνικού λαού στο ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Η ελληνική κυβέρνηση, αφού πρώτα επιχείρησε να παραστήσει την αιφνιδιασμένη από την ανακοίνωση της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ τους, δέχτηκε ορυμαγδό σχολίων που της επεσήμαιναν πως η εξέλιξη αυτή όχι μόνο είχε προβλεφθεί από καιρό από πολλούς ειδικούς αλλά και είχε ανακοινωθεί από τους ίδιους τους Τούρκους πριν από μήνες.

Και πάλι όμως απέφυγε επιδεικτικά να ανακηρύξει ελληνική ΑΟΖ ακόμη και με την Κύπρο, ή έστω να στείλει συντεταγμένες στον ΟΗΕ για την οριοθέτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Και το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι γιατί δεν το κάνει; Εφόσον η Τουρκία προχώρησε σε οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας με τη Λιβύη, γιατί δεν πράττουμε κι εμείς το ίδιο π.χ. με την Κύπρο;

Τόσες μέρες η ελληνική κυβέρνηση κορόιδευε ασύστολα τον ελληνικό λαό λέγοντάς του ότι τάχα ενεργεί με διπλωματικά μέσα για να εξασφαλίσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε διότι έχουμε στο πλάι μας ισχυρούς συμμάχους.

Όλοι απορήσαμε με την αδιάφορη έως ανάλγητη στάση των Ευρωπαίων εταίρων μας που μας στήριξαν μόνο με λόγια, και απογοητευτήκαμε από την έλλειψη άσκησης οποιασδήποτε πρακτικής πίεσης σε βάρος των Τούρκων.

Τώρα όμως αποκαλύπτεται ότι η ίδια η ελληνική κυβέρνηση (με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν εκείνη που εμπόδισε τους Ευρωπαίους να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία για την αυθαίρετη ενέργειά της!

 Όπως ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης «πέρα από την ξεκάθαρη δήλωση στήριξης της Ελλάδας και την ξεκάθαρη δήλωση ότι αποτελεί παραβίαση του δικαίου της θάλασσας και δεν παράγει αποτελέσματα η συνομολόγηση δύο μνημονίων, κρίναμε ότι δεν θα έπρεπε σε αυτή τη φάση να ζητηθούν από την Ελλάδα άλλες κυρώσεις. Αυτή τη στιγμή, πέρα από τη διαρκή εκστόμιση απειλών, δεν έχουμε παραβίαση της δικιάς μας ΑΟΖ από τουρκικές ενέργειες»

Είναι πραγματικά απίστευτο το μέγεθος της ξετσίπωτης κοροϊδίας που έφαγε αυτός ο λαός. Επί εβδομάδες οι κυβερνώντες τού έκρυβαν ότι οι ίδιοι σταμάτησαν τους Ευρωπαίους από το να δώσουν ένα σκληρό μάθημα στον Ερντογάν για τις ιταμές προκλήσεις του. Κατ’ αρχάς αυτό που κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως ο ίδιος ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δείχνει να αγνοεί πως η Ελλάδα ΔΕΝ έχει ανακηρύξει ΑΟΖ και επομένως αυτή δεν υφίσταται.

Προφανώς μπερδεύει την ΑΟΖ με την υφαλοκρηπίδα, την οποία επίσης δεν έχουμε οριοθετήσει επισήμως με αποστολή συντεταγμένων στον ΟΗΕ, συνεπώς δεν την έχουμε κατοχυρώσει. Επομένως οι Τούρκοι βρήκαν απλώς ξέφραγο αμπέλι και μπήκαν.

Και συμπλήρωσε ο Βαρβιτσιώτης πως αυτή η στάση της μη επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία «μας δίνει μια δυνατότητα ελιγμών. Διαφορετικά τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο όταν θα έπρεπε να κλιμακώσουμε τις ενέργειες δεν θα είχαμε πολλά περιθώρια ελιγμών». Με άλλα λόγια η ελληνική κυβέρνηση στήνει νέα μεγάλη εξαπάτηση του λαού.

Ξέρει πολύ καλά ότι σε λίγες εβδομάδες, μόλις θα μπει το νέο έτος, θα έρθουν ακόμη χειρότερες προκλήσεις από την Τουρκία (αφού ο ίδιος ο Ερντογάν το έχει ανακοινώσει δημοσίως) οι οποίες προφανώς θα αφορούν την αποστολή ερευνητικού πλοίου κοντά στην Κάρπαθο και στην Κρήτη στην αυθαίρετα ορισμένη ΑΟΖ, ή τον καθορισμό βυθοτεμαχίων εκ μέρους της Άγκυρας και την πρόσκληση ξένων εταιρειών να διεξάγουν έρευνες σ’ αυτά.

Επειδή όμως η ελληνική πλευρά δεν σκοπεύει να αντιδράσει στρατιωτικά κατά κανέναν τρόπο (το επαναλαμβάνει διαρκώς ο Δένδιας λέγοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε στην Τουρκία να μας υποβιβάσει στο επίπεδο του καυγατζή Βαλκάνιου»), θα κοροϊδέψει πάλι τους Έλληνες τότε λέγοντάς τους πως κατάφερε δήθεν με πολλή δουλειά και κόπο τους Ευρωπαίους εταίρους μας να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία – τις οποίες όμως αυτοί είναι καθ’ όλα πρόθυμοι να επιβάλουν ήδη από ΤΩΡΑ, αλλά τους εμποδίζουμε εμείς!

Η μεθόδευση που γίνεται σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων είναι πρωτοφανής σε θρασύτητα.

 Το ίδιο πολιτικό προσωπικό που με τα λάθη, τις υστεροβουλίες και τις παραλήψεις του οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και στον διεθνή διασυρμό, και αντί να ενισχύσει την αποτρεπτική της ισχύ τη διέλυσε τελείως, ελίσσεται παρασκηνιακά (προφανώς σε συνεννόηση με τους Τούρκους) για να βρει εύσχημο τρόπο να σερβίρει στους Έλληνες τη νέα εθνική ήττα που έρχεται, χωρίς να προκληθούν αντιδράσεις.

Η παράδοση του μεγαλύτερου μέρους της υφαλοκρηπίδας μας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους Τούρκους θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη.

Οδηγούμαστε σε νέα επαίσχυντη «συμφωνία των Πρεσπών» η οποία θα είναι ακόμη χειρότερη διότι:

1) θα ενισχύσει τον μεγάλο εχθρό της χώρας με τα έσοδα του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ εθνικού πλούτου ώστε να μπορέσει μετά από μερικά χρόνια να ανατρέψει πλήρως την ισορροπία ισχύος σε βάρος μας και να μας ακρωτηριάσει και εδαφικά, και

 2) θα σβήσει τη μοναδική ελπίδα που έχουμε ως έθνος να σηκώσουμε ξανά κεφάλι οικονομικά εντός του 21ου αιώνα.

Το κλίμα της εθνικής προδοσίας καλλιεργείται εντέχνως με δηλώσεις σύσσωμου του τουρκολαγνικού τόξου στο οποίο προεξάρχοντα ρόλο έχουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρωθυπουργός των Ιμίων, της παράδοσης Οτσαλάν και της μεγάλης διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, Κώστας Σημίτης.

Όλοι αυτοί οι ριψάσπιδες, οι εκφραστές του ανόητου και ανιστόρητου δόγματος του «δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν», αντί να ψάξουν να βρουν λαγούμι να κρυφτούν για τα αίσχη που έκαναν σε βάρος της πατρίδας μας και την έφεραν στη σημερινή κατάντια, εισηγούνται τώρα με περισσό θράσος ότι πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι διαλόγου με την Τουρκία για να αποφασίσουμε από κοινού μαζί της αν θα μας κόψει το χέρι από τον βραχίονα ή από τον ώμο!

Ανακάλυψαν ακόμα και την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...