Ι. Μάζης: Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ τώρα! – Στρατιωτικό πλήγμα σε όποιον παραβιάσει τα όρια & τις συντεταγμένες

Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μάζης , μιλώντας στον 98.4, υποστήριξε ότι μετά και την συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, η Τουρκία είναι σαφές ότι θα κλιμακώσει περαιτέρω τις ενέργειες της.

Η ανακήρυξη ΑΟΖ και η άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ με Κυπριακή Δημοκρατία και Αίγυπτο, είναι το υποχρεωτικό βήμα για την Ελλάδα σε συνδυασμό με την προειδοποίηση ότι όποιος παραβιάσει τα όρια και τις συντεταγμένες μιας τέτοιας ΑΟΖ , θα δεχτεί ακαριαία στρατιωτικό πλήγμα.

Μόνο έτσι είπε ο κ. Μάζης ανακόπτεις τον Τουρκικό μαξιμαλισμό και ταυτόχρονα στέλνεις μήνυμα στους συμμάχους σου στο ΝΑΤΟ, ότι η Νοτιοανατολική του πτέρυγα οδηγείται σε διάλυση.
Ο Ιωάννης Μάζης, αφού εξήρε την στάση της Γαλλίας , της μόνης πυρηνικής δύναμης στην Ε.Ε. όπως είπε μετά την αποχώρηση της Αγγλίας, τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει άμεσα να θωρακίσει από το πλεόνασμα της, το αμυντικό της πλέγμα και την στρατιωτική της ισχύ, όπου η Κρήτη γίνεται σημείο κλειδί και στρατιωτικά .

loading...