ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΤΕ?

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ!!!
Από την ημέρα που σας έστειλα την ανοιχτή επιστολή μου. για τα Νεοταξικά Ανθολόγια και τα βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, έχουν συμπληρωθεί 36 ημέρες και ακόμη περιμένω στο ακουστικό μου, για να με καλέσετε σε μια ζωντανή συνάντηση μας, όπως στην εν λόγω επιστολή μου σας ζητούσα!!!
Θα μου πείτε κυρία Υπουργέ, ότι στο e-mail σας, δέχεστε καθημερινά, δεκάδες επιστολές από όλη την Ελλάδα και εκατοντάδες Έλληνες ζητούν να σας συναντήσουν!!!
Η περίπτωση όμως η δική μου, που σας ζητούσα να συναντηθούμε, δεν ήταν για ένα προσωπικό μου θέμα, αλλά επί ενός θέματος Εθνικής σημασίας!!!
Και πιο συγκεκριμένα στην εν λόγω ανοιχτή επιστολή μου, με εμπεριστατωμένο τρόπο, σας έκανα γνωστό ότι, τα Ανθολόγια και τα βιβλία γλώσσας, τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου είναι παντελώς ακατάλληλα και επικίνδυνα βιβλία, είναι καθαρά Νεοταξικά βιβλία και δεν πρέπει να τα διδάσκονται τα Ελληνόπουλα!!!.
Τα όσα δε σας αναφέρω σε αυτή την αποκαλυπτική ανοιχτή επιστολή μου, είναι πέρα για πέρα αληθινά, γιατί τα έχω αντλήσει από ένα καταπληκτικό βιβλίο, που έχει τίτλο : ” ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ”, το οποίο έχει γράψει ο ηρωικός και μάχιμος Δάσκαλος και Θεολόγος από το Κιλκίς, κος Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος έχει ξεσκονίσει όλα τα Ανθολόγια και όλα τα βιβλία γλώσσας , Δημοτικού και Γυμνασίου και αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο, το πόσο τα εν λόγω βιβλία είναι άθεα και ανθελληνικά και λίαν επικίνδυνα, γιατί μέσω αυτών των βιβλίων, που οι μαθητές μας τα διδάσκονται σε καθημερινή βάση, ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ούτε η Εθνική,ούτε η Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση τους, όπως ξεκάθαρα το επιτάσσει το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας!!!
Και επί της Υπουργίας σας, κυρία Υπουργέ, (όπως και επί της Υπουργίας του κου Γαβρόγλου), οι μαθητές μας δεν διαπαιδαγωγούνται με Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση, αφού και τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, (που ο κος Γραβόγλου, το Σεπτέμβρη του 2017 τα είχε βάλει στα Σχολειά) τα διατηρείτε δυστυχώς ακόμη μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας!!!.
Δυστυχώς, Αξιότιμη κυρία Υπουργέ, αυτό το Νεοταξικό σύστημα της Παιδείας μας, που μετατρέπει τους μαθητές μας σε σύγχρονους Γενίτσαρους (χωρίς Αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς Πίστη προ τον Τριαδικό Θεό μας), ζει και βασιλεύει και επί Υπουργία σας!!!.
Με αυτή την επιμονή σας, κυρία Υπουργέ, να διατηρείτε στη θέση τους, τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας και τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών κάνετε μεγάλο κακό στην Πατρίδα μας και στην Ορθοδοξία μας και παραβιάζετε το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, που σας υποχρεώνει να διαπαιδαγωγείτε την Ελληνική Νεολαία μας με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!
Και εάν λάβετε υπόψη σας, Κυρία Υπουργέ, ότι στη γείτονα μας Τουρκία γίνεται το εντελώς αντίθετο, δηλαδή οι μαθητές διαπαιδαγωγούνται με φανατισμό ως προς την Εθνική τους και την Θρησκευτική τους συνείδηση μέσα από βιβλία που μιλάνε για την “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ”, τότε θα αντιληφθείτε ότι το κακό που κάνετε σε βάρος του Έθνους μας και της Ορθοδοξίας μας, είναι πολύ μεγάλο!!!
Η ταπεινότητα μου, Κυρία Υπουργέ, έκκληση σας κάνει για μια άλλη φορά, να με δεχθείτε στο Υπουργείο σας, για να σας αναπτύξω με κάθε λεπτομέρεια τα τεκταινόμενα γύρω από τη διαπαιδαγώγιση ( Εθνική και Θρησκευτική) των μαθητών μας, αλλά και να σας παραδώσω και το εξαιρετικό βιβλίο του κυρίου Δημήτρη Νατσιού που έχει τον τίτλο : “ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ”.
Υστερόγραφο:
Λαμβάνοντας υπόψη μου και την ελάχιστη πιθανότητα, η εν λόγω ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ, να μην έχει υποπέσει στην αντίληψη σας, σας την επισυνάπτω ξανά, με την παράκληση να τη διαβάσετε με τη δέουσα προσοχή!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...