ΔΕΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΙΔΡΥΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥΣ…


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός 

Η «Σύμβαση της Γενεύης για το Καθεστώς των Προσφύγων», του 1951, (Convention relating to the Status of Refugees, 1951) είναι το βασικό
νομικό κείμενο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις προσφύγων και κρατών.

Επικυρωμένη από 145 κράτη έχει ισχύ παγκόσμιου νόμου. Συνοδευτικό σχετικό είναι το «Πρωτόκολλο για το Καθεστώς των Προσφύγων», (Protocol Relating to the Status of Refugees, 1967).

Η Ελλάδα προσυπέγραψε την «Σύμβαση» το 1959. ΟΜΩΣ η Ελληνική κυβέρνηση κατέγραψε επιφυλάξεις στο Άρθρο 26 της Σύμβασης με τις οποίες ΔΙΑΤΗΡΕΙ τις δυνατότητες «εξαιρετικής διαδικασίας, όταν απειλείται η εθνική της ασφάλεια και η δημόσια τάξη της.» Τελεία και παύλα!…

Από την «Σύμβαση» συνάγεται, ότι κανένα άτομο δεν έχει την δυνατότητα να αναγορεύει το ίδιο τον εαυτό του σε «πρόσφυγα» επειδή έτσι θέλησε. Πόσο μάλλον καταστρέφοντας τα ατομικά του έγγραφα και προκαλώντας επίτηδες ναυάγιο. Και οι δύο αυτές πράξεις είναι εγκληματικές ιδίως η δεύτερη που επιφέρει άμεσο κίνδυνο ζωής συνανθρώπων του.

Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστικό και κυρίαρχο δικαίωμα κάθε κράτους αν θα αποδώσει σε κάποιον την ιδιότητα του πρόσφυγα. Ή, αν θα συλλάβει και θα απελάσει τους παράνομους μετανάστες και κυρίως όσους τελούν εγκληματικές πράξεις, όπως οι προαναφερθείσες, της σκόπιμης καταστροφής ατομικών εγγράφων και της πρόκλησης ναυαγίου.

Θεμελιώδες στοιχείο της «Σύμβασης» είναι ότι η ιδιότητα «πρόσφυγας» αποδίδεται στην πρώτη ΟΜΟΡΗ, ασφαλή χώρα. Και η Τουρκία είναι η πρώτη όμορη χώρα με την Συρία και έχει κριθεί διεθνώς, όπως και από το ελληνικό ΣτΕ, ως «ασφαλής χώρα». Σε κάθε άλλη χώρα και χωρίς νόμιμα έγγραφα ο επίδοξος πρόσφυγας είναι παράνομος.

Ως γνωστόν η Ελλάδα ΔΕΝ συνορεύει με τις χώρες των παράνομων εισβολέων της, που είναι οι: Συρία, Ιράκ, λοιπές Αραβικές χώρες, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Κίνα, Θιβέτ, Βιρμανία, Σουδάν, Σενεγάλη, λοιπές Αφρικανικές χώρες, Άγιος Δομίνικος, Κούβα κ.α.

 Οι χώρες προέλευσής τους είναι 77-87, σύμφωνα με επίσημο καταλόγο (2016) του Ν. Τόσκα, τ. Αναπλ. Υπουργού Προστασίας Πολίτη, και με τα σημερινά στοιχεία του ιδίου υπουργείου.

 Έτσι, ΟΛΟΙ όσοι εισβάλλουν στη χώρα μας και επιτελούν βίαιο εποικισμό είναι παράνομοι, συμπεριλαμβανομένων και των Σύριων, αφού η Ελλάδα ΔΕΝ έχει σύνορα με τη Συρία. Οι Σύριοι αποτελούν μόνο το 2% των εισβολέων, βάσει δήλωσης Γ. Κουμουτσάκου, Αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σημειώνεται πως στη «Συνθήκη Λειτουργίας της ΕΕ», στο Άρθρο 79 παράγραφος γ, το θέμα αναφέρεται ως: «λαθρομεταναστευτικό», επί λέξει, και όχι ως δήθεν «παράτυποι μετανάστες» ή σαν «πρόσφυγες και μετανάστες», επίτηδες μαζί οι δύο λέξεις σε ένα δόλια, συγχυτικό «πακέτο» εννοιών.

Μεταξύ άλλων στη Σύμβασης της Γενεύης προβλέπονται τα εξής:

Άρθρο 31. 1. «όσοι εισέρχονται […] άνευ αδείας, θα παρουσιαστούν αμελλητί εις τας αρχάς [και] θα δώσουν επαρκείς εξηγήσεις περί της παρανόμου αυτών εισόδου ή διαμονής.»

Άρθρο 31. 2. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι θα εφαρμόζουν […]τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα.» Άρα προβλέπονται περιοριστικά μέτρα και όχι «ανοιχτές δομές», τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Άρθρο 32. 1. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι (απελαύνουν) δια λόγους εθνικής ασφαλείας ή δημοσίας τάξεως.»

Άρθρο 32. 3. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι δύνανται να εφαρμόζουν, κατά τας προθεσμίας (σ. παραμονής των παράνομων στη χώρα), μέτρα εσωτερικής τάξεως οία ήθελον κριθή αναγκαία.»

Άρθρο 33. 2. (Απελαύνεται): «…πρόσφυξ όστις, δια σοβαράς αιτίας, θεωρείται επικίνδυνος εις την ασφάλειαν της χώρας ένθα ευρίσκεται ή όστις, έχων τελεσιδίκως καταδικασθή δι’ ιδιατέρως σοβαρόν αδίκημα, αποτελεί κίνδυνον δια την Χώραν.»

Δηλαδή τρομοκράτες, αλλά και όσοι παραβιάζουν την ελληνική νομοθεσία έχοντας εκβιάσει την είσοδό τους στη χώρα μας με ναυάγιο και έχοντας κάψει προηγουμένως τα χαρτιά ταυτότητός τους με στόχο να θεωρηθούν έως και «Ανιθαγενείς»…

Κι αυτό είναι ένα τεράστιας σημασίας ζήτημα το οποίοι μεθοδεύει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους «πρόσφυγες», καθώς δημιουργεί μαζικά «Ανιθαγενείς» ως φτηνά εργατικά χέρια για την Δύση.

Ειδικότερα, το Άρθρο 83 του (ελληνικού) Ν. 3386/2005 αναφέρει συγκεκριμένα: «1. Ο υπήκοος τρίτης χώρας, που εξέρχεται ή επιχειρεί να εξέλθει από το ελληνικό έδαφος ή εισέρχεται ή επιχειρεί να εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 1.500 €».

Και ενώ αυτά ισχύουν παγκοσμίως και στην ημεδαπή, η ΝΔ εφαρμόζει σήμερα πιστά τον δόλιο Ν. 4375/2016 του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ευνοεί τον βίαιο εποικισμό της χώρας μας. Πρόσφατα η ΝΔ ψήφισε και τον δικό της Ν. 4636/2019 «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις», ο οποίος ευνοεί και αυτός τον βίαιο εποικισμό της χώρας μας από τους εισβολείς.

Συγκεκριμένα ο νόμος της ΝΔ ΔΕΝ περιέχει διάταξη που να επανεξετάζει εάν δόθηκε παράνομα σε κάποιον το «καθεστώς πρόσφυγα». Αλλά, αφού του αποδώσει την ιδιότητα αυτή εξετάζει ΚΑΤΟΠΙΝ αν όλα βαίνουν νομίμως για τα δικαιώματα του κάθε παράνομου…

Αυτοί οι νόμοι του ενιαίου Κυβερνητισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (όπως αυτός επισφραγίστηκε με την «Συμφωνία των Πρεσπών» και την μετέπειτα πιστή εφαρμογή της) διαπλέκονται με την δόλια οδηγία 2011 -95/ΕΕ του Ευρ. Κοινοβουλίου –Συμβούλιο, 13/12/2011, σχετικά με την: (παράγραφο 11) «αναγνώριση των απάτριδων ως δικαιούχων διεθνούς προστασίας».

Όπως και με την εξίσου δόλια οδηγία 2013 -32/ΕΕ, Ευρ. Κοινοβούλιο –Συμβούλιο 26/6/2013, Επίσημη Εφημερίδα ΕΕ: L180/60. Βάσει αυτής (παράγραφος 21), ακόμη και εάν κάποιος είναι παράνομος, χωρίς ατομικά έγγραφα, δεν απελαύνεται.

Αντιθέτως (παράγραφος 22), έχει απεριόριστα νομικά δικαιώματα που του παρέχουν ΜΚΟ (!) χωρίς χρονικά όρια στην πράξη, και, με δωρεάν… νομική συνδρομή (παράγραφος 23).

Έτσι, με ένα πλέγμα νόμων τοπικής ή ευρωπαϊκής ισχύος γίνεται προσπάθεια ακύρωσης στην πράξη τη «Σύμβαση της Γενεύης», 1951 που είναι παγκόσμιος νόμος.

Ειδικά, μετά τη Διάσκεψη στο Μαρακές, 2018, που είναι μια ακόμη δόλια απόπειρα του ΟΗΕ, κορυφώθηκε το μεθοδευμένο παγκόσμιο δουλεμπόριο παράνομων μεταναστών.

Και αυτό το σχέδιο για ουσιαστική κατάργησης της «Σύμβαση της Γενεύης», 1951, ξεκινάει από την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, όπως έχουμε αποδείξει, από το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...