ΥΦΥΠΕΞ A.Διαματάρης: Παραιτήθηκε λόγω της απάτης στο βιογραφικό του ξεφτιλίζοντας την πολιτική των «αρίστων»

Δεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, έκανε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δήλωση παραίτησης του Υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη:

«Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη. Αφού ο ίδιος αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως δεν ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Columbia University, όπως χρόνια υποστήριζε, το επιτελείο που χειρίζεται την επίσημη ιστοσελίδα της Κυβέρνησης έκανε «λίφτινγκ» στο βιογραφικό του. Εξαφάνισε τη φράση περί ολοκλήρωσης των μεταπτυχιακών σπουδών, αλλά εξαφάνισε παράλληλα και το πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες στο Queens College της Νέας Υόρκης, προκαλώντας εκ νέου ερωτηματικά.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί. Το συγκεκριμένο βιογραφικό, το οποίο επαναλαμβάνουμε πως φιλοξενείται στην επίσημη σελίδα της Κυβέρνησης, αναφέρει πως ο υφυπουργός Εξωτερικών γεννήθηκε το 1959.

Μόνο που ο κ. Διαματάρης δεν γεννήθηκε το 1959, αλλά το 1950.

Το λέει ο ίδιος, σε εισαγωγικό του σημείωμα έκδοσης (2015) του Εθνικού Κήρυκα για τη συμπλήρωση 100 ετών της εφημερίδας.

«Η μεγάλη μου αγωνία, όταν ανέλαβα την εφημερίδα σε ηλικία 29 ετών…» αναφέρει ο κ. Διαματάρης, ενώ λίγο πιο κάτω κάνει γνωστή και την ημερομηνία που πήρε τα ηνία της εφημερίδας. 14 Σεπτεμβρίου του 1979.

«Του Σταυρού», θυμάται ο ίδιος. Δηλαδή, αν το 1979 ήταν 29 ετών, όπως ο ίδιος αναφέρει, τότε γεννήθηκε το 1950 και όχι το 1959, όπως αναφέρει το βιογραφικό του σημείωμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα της Κυβέρνησης.

Δηλαδή είναι 69 ετών και όχι 60, όπως το βιογραφικό αναφέρει!

loading...