Το παράξενο βίντεο με δύο εξωγήινες στο Κρεμλίνο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι αληθινό ή προϊόν επεξεργασίας

Ένα πολύ παράξενο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι προϊόν διαρροής ή επεξεργασίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, αυτό που θα δείτε είναι στην πίσω είσοδο του Κρεμλίνου όπου ένας υπολοχαγός της Εσωτερικής Ασφάλειας ρώτησε τις δύο παράξενα ντυμένες γυναίκες αν φορούσαν κάποια τεχνητή επέκταση των ποδιών, σαν ξυλοπόδαρα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, ο συνταγματάρχης του FSB πλησίασε και είπε ότι έχουν πλήρη άδεια να εισέλθουν στο Κρεμλίνο και να μην προβούν σε περαιτέρω ελέγχους ασφαλείας καθώς δεν ήταν απαραίτητοι.

Σύμφωνα με τον υπολοχαγό, οι γυναίκες φαινόταν να πλέουν στον αέρα, φθάνοντας σε ύψος τα 10 πόδια πάνω από την επιφάνεια του εδάφους, κάτι που είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο.

Φυσικά, ενδεχομένως, ο υπολοχαγός θα σκέφτηκε ότι οι επισκέπτες δεν ήταν από αυτή τη Γη, αλλά μάλλον ήταν κάποιες εξωγήινες και, σίγουρα, θα τιςς θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ωστόσο, φαίνεται να πρόκειται για τις καλλιτέχνιδες Ουκρανές αδελφές Liudmila και Tamara Titchenkova, οι οποίες έχουν ύψος κάτι περισσότερο από δύο μέτρα, σε κάποια εκδήλωση του Great Moscow State Circus, ντυμένες με αυτή την αμφίεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο και στην συνέχεια παρακάτω δείτε, τις πανύψηλες Ουκρανές αδελφές σε κάποια εκπομπή και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

10 Feet Nephilim Unexplained Nordic Female Aliens Extraterrestrial Creatures On Camera In Kremlin

Σπύρος Μακρής

loading...