«Έτσουξαν» τους Τούρκους οι δηλώσεις του αντιστράτηγου Φλώρου: «Μας απείλησε!»

«Έτσουξαν» τους Τούρκους τα χθεσινά λόγια του διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του, βάζοντας στις θέσεις τους Τούρκους.

Έτσι χρειάζεται καθημερινά. Τα μηνύματα αυτά δεν είναι μόνο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά. Οι Τούρκοι πρέπει να ακούνε συνέχεια ότι είμαστε ενωμένοι και πως όποτε και εάν χρειαστεί, θα πάρουν την δέουσα απάντηση από τις Ελληνικές ΕΔ.

Αρκετά ΜΜΕ, κυρίως στρατιωτικά, αλλά και λογαριασμοί στο twitter στάζουν μίσος κατά του αντιστράτηγου, ενώ πήραν ως απειλές τα όσα είπε, γράφοντας χαρακτηριστικά, «μας απείλησε»

Απλά είπε την αλήθεια, όποτε σας βρούμε μπροστά μας θα έχετε πρόβλημα. Κανείς δεν μπορεί να παίξει με τις ΕΔ, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την ελληνική πολεμική μηχανή!

Τι δήλωσε χθες:

«Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι. Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες.

«Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι… Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος.

Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη», επεσήμανε με νόημα.

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια – https://www.pentapostagma.gr/

loading...