Θέλουν ΣΑΡΙΑ! Οι Πακιστανοί χτυπούσαν τον Έλληνα ανελέητα: «Πήγαν να με κλέψουν και τους έβρισα» – (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως εκτενώς διαβάσατε, δεκάδες Πακιστανοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Α.Τ. Ομονοίας διαμαρτυρόμενοι για την σύλληψη δύο ομοεθνών τους από την αστυνομία.

Συγκλονιστική μαρτυρία…

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – https://www.el.gr/

Ως αιτία παρουσιάζεται ένας Έλληνας που έβρισε, στα αγγλικά, το Ισλάμ και εν συνεχεία τον Μωάμεθ μπροστά σε καταστήματα μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας την οργή των παρευρισκόμενων Πακιστανών.

Όπως ισχυρίζεται όμως ο Έλληνας πολίτης πήγαν να τον κλέψουν.

«Νιώθω ένα χέρι μες στην τσέπη μου. Του κάνω έτσι, ποιός είσαι, ποιος είσαι, τι κάνεις εκεί, μου χώνει και μία και φεύγει και μου την πέφτουν μετά οι άλλοι. Είναι παντού όλο το μάτι μου χτυπημένο. Με ρίξανε κάτω με κλωτσούσανε 20 άτομα», δήλωσε ο Έλληνας που προσήχθη.

«Τους έβριζα ενώ με χτυπάγανε. Μετά τους έβριζα όλους, αφού με χτυπάγανε, με είχανε ρίξει κάτω και με κλωτσάγανε. Έδειρε κανένας χριστιανός κανένα», συμπλήρωσε.

Με άλλα λόγια, ο Έλληνας ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν, αφού πρώτα είχαν προσπαθήσει να τον ληστέψουν και καθώς τον χτυπούσαν εξύβρισε την θρησκεία τους.

Αλλά ακόμα και να έβρισε πρώτα την μωαμεθανική θρησκεία κανείς δεν έχει το δικαίωμα της αυτοδικίας, καθώς υπάρχει Κράτος και δεν ζούμε σε καθεστώς ΣΑΡΙΑΣ.

Η κάθε θρησκεία χρήζει σεβασμού, εντούτοις σεβασμού χρήζει και το Δίκαιο κάθε Κράτους.

Δείτε το ρεπορτάζ με τις νέες λεπτομέρειες:

loading...