Οι ΗΠΑ «εκβιάζουν» την Κύπρο: «Εάν θέλετε όπλα διώξτε τα ρωσικά πολεμικά πλοία!» – Νέα «ψυχρολουσία» για τον Ελληνισμό

Σε έναν απίστευτο εκβιασμό προχώρησαν οι ΗΠΑ χθες, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις για τον Ελληνισμό. Άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπό την προϋπόθεση ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα σταματήσει τις «εξυπηρετήσεις» στους Ρώσους.

Ναι και όμως αυτή η χώρα θέλει να λέγεται σύμμαχος. Την στιγμή που η Κυπριακή ΑΟΖ έχει περικυκλωθεί από τουρκικά γεωτρύπανα και πολεμικά πλοία, η Ουάσινγκτον πιέζει την Λευκωσία και της στέκνει τελεσίγραφο, λέγοντάς της με απλά λόγια: Ή με εμάς, ή με τους Ρώσους!

«Ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ πέρασε από την Βουλή με ψήφους 376-48, περιλαμβάνει την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο υπό δυο προϋποθέσεις: καταπολέμηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος κ απαγόρευση εξυπηρετήσεων σε ρωσικά πολεμικά πλοία», έγραψε η Ελληνίδα ανταποκρίτρια στις ΗΠΑ Λένα Αργύρη.

Με ψήφους 376 έναντι 48 η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τον προϋπολογισμό για την Εθνική Άμυνα για το 2020, μετέδωσε μέσω ΚΥΠΕ ο Έλληνας ανταποκριτής Αποστόλης Ζουπανιώτης και συνεχίζει:

Στις πρόνοιες του νόμου συμπεριλαμβάνεται και η άρση του εμπάργκο αμερικανικών όπλων που έχει επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία διά νόμου από το 1987, καθώς και η απαγόρευση της μεταφοράς των μαχητικών F-35 στην Τουρκία, λόγω της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία και στη Γερουσία σήμερα (Πέμπτη) και στη συνέχεια να πάει για υπογραφή στο γραφείο του Προέδρου Τραμπ.

Ο Ελληνισμός είναι μόνος του και αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι!

loading...