«Εργαλειοποιούν» την γέννηση του Χριστού: Ακολουθούν την παγκόσμια διδαχή του Πάπα – Θλιβερές εικόνες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Χρησιμοποιούν μέχρι και την γέννηση του Θεανθρώπου για περάσουν την εκάστοτε προπαγάνδα τους…

του Άρη Δημόπουλου
Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες ουκ ολίγων περιπτώσεων στις οποίες οργανώσεις, κινήματα ακόμη και…θρησκευτικοί ηγέτες αλλοιώνουν κατά το δοκούν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Ιησού Χριστού πάνω στον πλανήτη.

Μάλιστα η τελευταία προσπάθεια που θα δείτε παρακάτω έχει και…πολιτικές προεκτάσεις, με την Εκκλησία των Μεθοδιστών Claremont United στις ΗΠΑ να θέλει να «χτυπήσει» την Εθνική Δεξιά του Τραμπ μέσω του μεταναστευτικού.

Οι ιθύνοντες της συγκεκριμένης Εκκλησίας διάλεξαν ένα θέμα που σίγουρα θα «πουλήσει» στο κοινό, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο προπαγάνδα τους τον Ιησού Χριστό , την Παναγία και τον Ιωσήφ.

Πιο συγκεκριμένα, η εκκλησία Claremont United Methodist έκλεισε μέσα σε….κελιά τόσο το θείο βρέφος όσο την Παναγία και τον Ιωσήφ, χαρακτηρίζοντάς τους «πρόσφυγες» που διαχωρίστηκαν κατά το πέρασμά τους στα σύνορα.

Μάλιστα σε ανάρτησή της η Karen Clark Ristine προσπάθησε να δικαιολογήσει τα…αδικαιολόγητα γράφοντας:

«Σε μια εποχή, όπου, στη χώρα μας, οικογένειες προσφύγων, που αναζητούν άσυλο στα σύνορά μας, χωρίζονται άθελά τους ο ένας από τον άλλον, αυτό μας θυμίζει την πιο γνωστή οικογένεια προσφύγων στον κόσμο: Την οικογένεια του Ιωσήφ και της Μαρίας.

Λίγο μετά τη γέννηση του Ιησού, ο Ιωσήφ και η Μαρία αναγκάστηκαν να φύγουν με τον νέο τους γιο από τη Ναζαρέτ στην Αίγυπτο, για να ξεφύγουν από τον τύραννο βασιλιά Ηρώδη.

Φανταστείτε ότι ο Ιωσήφ και η Μαρία χωρίστηκαν στα σύνορα και ότι ο Ιησούς δεν ήταν μεγαλύτερος από δύο χρονών όταν τον πήραν από τη μητέρα του, και τοποθετήθηκε πίσω από τους φράκτες ενός κέντρου κράτησης στα σύνορα, καθώς πάνω από 5.500 παιδιά βρίσκονταν ήδη εκεί για περισσότερα από τρία χρόνια.

Ο Ιησούς μεγάλωσε για να μας διδάξει την καλοσύνη, το έλεος και την αποδοχή όλων των ανθρώπων»

Το el.gr θυμάται την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου, προκειμένου όλοι οι πιστοί Χριστιανοί να παρομοιάσουν τα σημερινά μεταναστευτικά κύματα με τον Ιησού Χριστού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Πάπα λοιπόν, ο Ιησούς Χριστός μαζί με την Παρθένο Μαρία ήταν «κι αυτοί πρόσφυγες».

Μήνυμα που φυσικά συνοδευόταν με την παραίνεση του Πάπα για το ότι κάθε Χριστιανός θα πρέπει να καλωσορίσει και εν συνεχεία να φιλοξενήσει τους «πρόσφυγες» από την Ανατολή.

Θυμηθείτε το μήνυμα του Πάπα:

«Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, έτσι ώστε να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον και να τους καλωσορίσουμε. Κάθε ξένος που χτυπάει την πόρτα μας είναι μια ευκαιρία να δούμε σε αυτόν τον Ιησού Χριστό, ο οποίος ταυτίζεται με εκείνον που καλωσορίζουμε στο ίδιο μας το σπίτι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Είναι αμαρτία να είμαστε εχθρικά διακείμενοι με τους μετανάστες!».

loading...