Η νέα «ιδεολογία» που «καταπίνει» τον Χριστιανισμό εμφανίστηκε στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν ως κεντρικό θέμα το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Πάρκο των Χριστουγέννων στην πόλη του Αιγίου, το οποίο πόλο έλξης επισκεπτών, τόσο από την Αιγιάλεια αλλά και από τις γειτονικές Περιφερειακές Ενότητες και όχι μόνο!

Από τις 12 Δεκεμβρίου και μέχρι σήμερα, χιλιάδες επισκέπτες έχουν επισκεφθεί την «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο», η οποία φιλοξενεί καθημερινά πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

«Φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων ενώνεται μαζί με το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος, με την στροφή στην κυκλική οικονομία και έτσι η αγάπη για τον συνάνθρωπο γίνεται αγάπη και για τον φυσικό περιβάλλον».

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του Πάρκου στο Αίγιο.

Εκεί όπου ο Άγιος Βασίλης αντί να είναι μέσα στο έλκηθρο βρίσκεται μέσα σε έναν μπλε κάδο ανακύκλωσης σκουπιδιών, ενώ η φάτνη του Χριστού είναι κάπου απόμερα, όπως κάθε χρόνο.

Καλικάντζαροι, οικολόγοι νάνοι και παραμύθια συμπληρώνουν το τοπίο.

Μοιάζει με εικόνα όπου μια διαφορετική ιδεολογία συνυπάρχει αρχικά με τον Χριστιανισμό μέχρι να τον «καταπιεί» και τα Χριστούγεννα να μοιάζουν με παλιά ξεθωριασμένη ανάμνηση.

Αβίαστα στο μυαλό μας έρχονται προηγούμενα άρθρα του el.gr, τα οποία μιλούσαν για μία νέα θρησκεία που «γεννιέται», τείνοντας να αντικαταστήσει όλες τις υπόλοιπες.

Θυμηθείτε τα άρθρα μας και δείτε τo βίντεο από το Αίγιο:

loading...