Καλαμάτα:Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε το μωρό στον κάδο σκουπιδιών – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της γυναίκας που βρήκε το νεογέννητο αγοράκι μέσα στον κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

“Ήταν γύρω στις 6:30 και άκουσα ένα κλάμα, νόμιζα ότι μπορεί να είναι κάποιο γατάκι και άνοιξα τον υπόγειο κάδο, σαν πηγάδι. Ανοίγω βλέπω μια χάρτινη τσάντα που κουνιόταν έντονα. Μία έκλαιγε, μία σταμάταγε. Κατάλαβα ότι ήταν μωρό και ζήτησα βοήθεια. Δεν σταματούσε κανένας περαστικός. Δεν είχα τηλέφωνο μαζί μου, μέχρι να πάω να πάρω το κινητό μου θα έριχναν σακούλες μέσα και θα σκοτωνόταν το μωρό. Μου έλεγαν ότι δεν είναι μωρό, ότι είναι γατί” δήλωσε η Βίκυ Τσώνη στο MessiniaLive.

“Είχα πέσει κάτω να κλαίω γοερά και έλεγα στο μωρό ‘αγάπη μου, μην κλαις θα σε σώσω’. Δεν άφηνα κανέναν να ρίξει σκουπίδια μέσα γιατί θα ήταν ο θάνατός του. Πήραν κάποιοι περαστικοί και ήρθε η αστυνομία αμέσως, μέσα σε πέντε λεπτά. Το έβγαλαν οι αστυνομικοί και μάλιστα ο αστυνομικός που το έβγαλε δάκρυσε. Το πήγαν στο νοσοκομείο. Έκανα αγώνα για αυτό το παιδάκι, δεν με πίστευε κανένας” τόνισε.

Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών 


Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε σήμερα το πρωί, το νεογέννητο μωρό της σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 25χρονη, υπήκοο Γεωργίας, όπως αναφέρει το tharronews.gr.

Το μωρό γεννήθηκε πριν από έξι ημέρες και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Το μωρό εντοπίστηκε από υπάλληλο της καθαριότητας όταν πλησίασε για να κάνει αποκομιδή των απορριμμάτων.

“Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης” δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας.

“Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου” πρόσθεσε.

loading...