Καιρός Πρωτοχρονιάς: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ. Η “Ζηνοβία” μας έβαλε… δύσκολα, και τα χιόνια θα σκεπάσουν ξανά πολλές περιοχές της χώρας μετά την Πρωτοχρονιά. Η πρόγνωση καιρού για την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες μέρες.
ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ. Σήμερα, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, τελευταία ημέρα της “Ζηνοβίας”, θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και με μικρότερη ένταση και διάρκεια στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, οι οποίες έως το απόγευμα θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στην Κρήτη.
Παράλληλα, οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Στερεάς θα σταματήσουν σταδιακά έως το μεσημέρι.

Καιρός Πρωτοχρονιάς
Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, θα σημειωθούν στην Κρήτη τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά χιονοπτώσεις που πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και βραδινές ώρες.

loading...