Μπράβο στον ΣΚΑΪ, εσύ γελάς με τον BiG BROTHER και ο Acun με σένα!

Γράφτηκε σε έναν τοίχο στην Σεβαστείας στα Ιλίσσια και 20 χρόνια μετά παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. «Μπράβο στον ΑΝΤ1, εσύ γελάς με τον Big Brother και ο Κυριακού με σένα«. Το μόνο που άλλαξε είναι το κανάλι προβολής και ο παραγωγός που έγινε… τούρκος.

Το αποτέλεσμα και η ουσία του τηλεσκουπιδιού της Endemol παραμένει φυσικά η ίδια: η αποθέωση της ανοησίας, της βαρετής καθημερινότητας, της κατινιάς, του κουτσομπολιού και της αισχρής κλειδαρότρυπας.

Φυσικά και το επετειακό Big Brother στον ΣΚΑΪ, που θα ξεκινήσει την νέα χρονιά, θα έχει τηλεθέαση, εφάμιλλη ίσως του προπερυσινού Survivor. Μάντης δεν είμαι, αλλά αν ξέρεις το τηλεοπτικό κοινό και την ψυχοσύνθεσή του, είναι εύκολο να προβλέψεις τις τάσεις.

Την καλύτερη κριτική για την σαβούρα του πρώτου Big Brother την είχε κάνει με μεγάλη δόση χιούμορ και ειρωνείας ο αξεπέραστος Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος τραγουδούσε τότε: «…και ο Τσάκας θα σπουδάσει Νομική από το κοτέτσι»!

Αυτή η ατάκα του μεγάλου Έλληνα κωμικού και μίμου, μαζί με το παραπάνω σύνθημα, είναι νομίζω όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για το νέο τηλεσκουπίδι του 2020. Εξάλλου όπως λένε και οι διαχρονικοί στίχοι του «Sound of silence»:

…The words of the prophets are written on the subway walls and tenement halls and whispered in the sounds of silence!

https://zoubosteo.wordpress.com

loading...