Τέλος Το Πήγαινε Έλα Όποτε Γουστάρουν Για Τα Ισραηλινά Μαχητικά Πάνω Απο Το Λίβανο Η Χεζμπολάχ Απόκτησε Τα Ιρανικά Συστήματα Αεράμυνας Bavar-373!

Άλλο ένα εγκεφαλικό για το Ισραήλ ήρθε με τη είδηση ότι η Λιβανέζικη «Χεζμπολάχ» διαθέτει συστήματα αεράμυνας από το Ιράν!
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την εφημερίδα του Κουβέιτ Al-Jarida, το Ιράν έστειλε στον Λίβανο μέσω της γειτονικής Συρίας, το σύστημα αεροπορικής άμυνας Bavar-373, το οποίο θα μπορέσει να καλύψει μια τεράστια περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Ισραήλ.
Το Ιρανικό σύστημα θα επιτρέψει στη Χεζμπολάχ να παρακολουθεί οποιαδήποτε αεροπορική κίνηση εντός 200-250 χλμ εντός του Ισραήλ, και να σταματά τις προσπάθειες των Ισραηλινών αεροσκαφών να διεισδύσουν στον ουρανό του Λιβάνου, προτού εισέλθουν στον εναέριο χώρο του!
Το Bavar-373 στην πραγματικότητα, αποτελούν ένα μείγμα των Ρωσικών S-300 και S-400 (σύμφωνα με το Ιράν),βάζοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τα F-15, F-16, F-35 που διαθέτει το Ισραήλ, δίνει ένα οριστικό τέλος, και σταματά τις προσπάθειες των Ισραηλινών αεροσκαφών, να διεισδύσουν στον ουρανό του Λιβάνου, και προτού εισέλθουν στον εναέριο χώρο της Συρίας για να βομβαρδίσουν, αυτά να καταρρίπτονται!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτηςemail: [email protected]
priftisnews

loading...