A/ΓΕΝ LNA προς Τούρκους: «Συνεργαζόμαστε με το Ελληνικό ΠΝ» – «Θα στείλουμε στο πάτο της θάλασσας τα πλοία σας»

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Νέες δηλώσεις έκανε ο φιλέλληνας Α/ΓΕΝ του LNA, ο οποίος προειδοποίησε τους Τούρκους να μην στείλουν πολεμικά πλοία στη Λιβύη, καθώς θα βυθιστούν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο aawsat.com, ανέφερε για άλλη μία φορά πως υπάρχει συνεργασία με την Ελλάδα, με το ΠΝ της να αναφέρει πως είναι έτοιμο να εμποδίσει την κάθοδο τουρκικών φρεγατών στην περιοχή.

Ο Α/ΓΕΝ δήλωσε πως οι δυνάμεις του Χαφτάρ είναι σε ετοιμότητα και πως πολεμική αεροπορία και πολεμικό ναυτικό θα συντρίψουν τους Τούρκους.

«Κάθε πλοίο που θα έχει κατεύθυνση προς Μισράτα, ή Τρίπολη θα εμποδιστεί. Δεν μας είναι δύσκολο ξέρετε να τα βυθίσουμε, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τα σταματήσουμε. Εμείς όμως έχουμε στείλει το μήνυμα στην Άγκυρα, ελπίζουμε να μην κάνουν το λάθος.»

Ξεκάθαρες πλέον οι δυνάμεις του Χαφτάρ. Ελπίζουμε πως η χώρα μας θα κάνει το καθήνον της και πως θα αντιμετωπίσει με τον σωστό τρόπο τους Τούρκους.

Νωρίτερα όπως αναφέραμε, ο εκπρόσωπος του Χαφτάρ πριν λίγες ώρες έστειλε τελεσίγραφο, δίνοντάς σε Τούρκους και GNA 72 ώρες για να εγκαταλείψουν την Τρίπολη και την Σύρτη.

loading...