Διάλυση: 81.492 αλλοδαποί εισέβαλαν στην Ελλάδα σε 9 μήνες – Πρωταθλητές στην διάπραξη κακουργημάτων

4.127 αλλοδαποί «πρόσφυγες» συνελήφθησαν για αδικήματα από ληστείες μέχρι ανθρωποκτονίες
Συγκλονιστικά στοιχεία για την παράνομη μετανάστευση (από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο) και την εγκληματικότητα (από τον Ιανουάριο ως τον Οκτώβριο), έδωσε ο υφυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Ε.Οικονόμου στη βουλή, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Σύμφωνα με αυτά, συνολικά 81.492 αλλοδαποί  εισέβαλαν στην Ελλάδα το 9μηνο (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2019), (έχουνε ξεπεράσει τους 100.000 οι επίσξμοι αυτοί την στιγμή) ενώ από την αρχή του χρόνου έως τον Οκτώβριο συνελήφθησαν 29.154 αλλοδαποί για διάφορα αδικήματα.

Η  αναλογία των συλληφθέντων Ελλήνων και αλλοδαπών, τείνει να γίνει 1 προς 1!

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 62.883 συλλήψεις, εκ των οποίων, οι 33.729 αφορούσαν ημεδαπούς και οι 29.154 αλλοδαπούς.

Ας δούμε τώρα την αναλογία στην «βαριά» εγκληματικότητα: για το αδίκημα του βιασμού «πρωταθλητές» οι αλλοδαποί με 55 βιασμούς, για δολοφονίες συνελήφθησαν 39 αλλοδαποί, για το αδίκημα της κλοπής συνελήφθησαν 3.612 αλλοδαποί και για το αδίκημα της ληστείας συνελήφθησαν 421 αλλοδαποί.

Μιλάμε για σχεδόν 100% αύξηση της εγκληματικότητας λόγω της εισαγόμενης βίας, απλά και μόνο επειδή τους άφησαν να μπουν στην Ελλάδα, αυτοί που ο ελληνικός λαός ψηφίζει (πολιτικοί) ή πληρώνει (δυνάμεις ασφαλείας) για να είναι ασφαλής. Και αυτοί τον βιάζουν, τον ληστεύουν, τον κλέβουν και τόσα άλλα.

Απλά και μόνο γιατί το κυρίαρχο ελληνικό πολιτικό σύστημα αποφάσισε ότι η χώρα θα γίνει κέντρο συγκέντρωσης αλλοδαπών, κατά βάση μουσουλμάνων…

loading...