Επιτέλους πάρτε τα : Η Ταΐβάν μας πουλάει 60 μαχητικά αεροπλάνα Mirage, σε προνομιακή τιμή

Στα ΜΜΕ διέρρευσε η είδηση ότι η Ταΐβάν προτίθεται να πουλήσει 60 μαχητικά Mirage 2000 – 5E στην Ελλάδα. Αυτό το νέο είναι ευχάριστο για την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.
Το συνολικό κόστος της αγοράς των μαχητικών μαζί με τα ανταλλακτικά και τα πυρομαχικά, ανέρχεται στα 600 εκατομμύρια δολάρια. Μιλάμε για μαχητικά τα οποία παραδόθηκαν στην Ταΐβάν το 1997, αλλά μας χρειάζονται σίγουρα, μιας και τα βρήκαμε σε προνομιακή τιμή και να σημειωθεί ότι είναι λίγο παλιότερα από τα δικά μας αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Τα Mirage είναι γαλλικής κατασκευής και είναι ιδανικά για αναχαιτίσεις. Επίσης διαθέτουν πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν το έδαφος αλλά και βλήματα τα οποία κατευθύνονται με λέιζερ.

Η Ταιβάν μας πουλάει 48 μονοθέσια και 12 διθέσια. Είναι σε τιμή ευκαιρίας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας την προσφορά.

Αντί λοιπόν να αγοράσουμε τα πανάκριβα f-35 όπως ακούσαμε το τελευταίο διάστημα, καλύτερα να δώσουμε 600 εκατομμύρια δολάρια για να πάρουμε τα γνώριμα Mirage που είναι πολύ πιο φθηνά και που θα μας έρθουν μαζί με ανταλλακτικά και πυρομαχικά.

Η πρόταση για την αγορά των μαχητικών έπεσε στο ελληνικό τραπέζι.Το «μπαλάκι» τώρα βρίσκεται στην δική μας πλευρά.

loading...