Ο ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!


Η ΡΩΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ως γνωστόν, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει υπογράψει το διάταγμα που αναστέλλει οριστικά την συμμετοχή της Ρωσίας στην συμφωνία, συνεπεία
της αντίστοιχης απόσυρσης των ΗΠΑ από την INF, συμφωνία από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, που είχε περιορίσει σημαντικά την κούρσα των εξοπλισμών στην Ευρώπη.

Με άλλα λόγια η Ρωσία μπορεί να έχει όσα πυρηνικά όπλα θέλει.

Στην ελληνική και παγκόσμια επικαιρότητα ήρθε ξαφνικά ο «θρυλικός πυρηνικός χαρτοφύλακας» των Ρώσων, μια ειδική συσκευή που χρησιμοποιείτο από τον αρχηγό της Ρωσίας για να εξουσιοδοτήσει τη χρήση των ανάλογων όπλων, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Zvezda TV, που ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας της χώρας, διαβάζουμε στο Sputniknews.gr!

«Τα πάντα μπορούν να ισοπεδωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Αρκεί να δώσει την εντολή ο πανίσχυρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στον χαρτοφύλακα, η Ρωσία μπορεί να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο», αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «STAR».

«Θα ήθελα να σημειώσω ότι το κουμπί “εκτόξευσης” είναι πραγματικά λευκό. Ένα από τα συστατικά του χαρτοφύλακα είναι μια κάρτα flash – είναι ατομική και είναι ένα από τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται», αναφέρει Ρώσος παρουσιαστής.

Ο χαρτοφύλακας, όπως είπε , που παρουσιάστηκε στο κοινό είναι ένα παλιότερο μοντέλο περασμένων δεκαετιών και είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συσκευή αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :