Σε λίγες ωρες θα αποχαιρέτησουμε έναν ακόμη χρονο , έναν χρονο που μας βύθισε ακόμη ποιο πολυ στο λήθαργο και στην απαξίωση της ανθρώπινης μας υπόστασης . Λιγο πριν πουμε αντίο στο 2019 θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας τις προσωπικες μου ανθρώπινες ανησυχιες!!!Τον τελευταίο καιρό με βασανίζουν πολλά, προβλήματα κυρίως των συμπατριωτών μου. Προβλήματα καθημερινής επιβίωσης και όχι μόνο !!!
Καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον Ελληνικο λαό,οι τόσες λάθος πολιτικές επιλογές μας οδήγησαν στην απόγνωση και στην αβεβαιότητα. Χαμένες αξίες:όπως οικογένεια,Πατρίδα,θρησκεία, ένα αύριο καταδικασμένο στη λήθη . Ανθρωποι χωρίς προσωπική βούληση, άνθρωποι αριθμοί, που θα ανήκουν με βάσεις δεδομένων σε φορολογικές λίστες χωρίς καμία ανθρώπινη αξία, παρά σαν αριθμοί !!!!
Όλα αυτα με απασχολούν καθημερινά και θέτω ερωτήματα στον εαυτό μου; Να συνεχίσω να παλεύω για τις αξίες μας και τα ιδεώδη της πατρίδας μου η να λουφαξω στη γωνία μου και να πω δυνατά αυτο που μου λένε όλοι …….- Εσυ θα σωσεις την Ελλάδα ;;;;
– Εσυ θα τόλμησεις να τα βάλεις με όλα αυτα τα σκατα;;;;
Δεν θέλω να σας ρίξω κι άλλο την ψυχολογία αρκετά απαισιόδοξοι είστε όλοι , σκοπός μου είναι να σας πω οτι πίσω απο το βάθος όλων αυτών των προβλημάτων υπάρχει λύση . Ναι θα τα βάλω με τα σκατά, το ίδιο έκανε και ο Ηρακλής και βγήκε νικητής .
Η ομοιότητα μας θα μας σώσει , τι θέλω να πω με αυτό: η ομοιότητα των ΕΛΛΗΝΩΝ τρέφει αξίες, όπως Αγαπη για την Πατρίδα την καταγωγή μας και την Πιστη μας, αν διατηρήσουμε αυτές τις αξίες ενωμένοι θα είμαστε το εμπόδιο της Νέας τάξης των πραγμάτων .
Καλούμαστε λοιπόν όλοι εμείς να συντονιστουμε ακόμη και δεν έχουμε προσωπικα προβλήματα, φτάνει που υπάρχουν πατριώτες που υποφέρουν . Να συντονιστουμε γιατι είμαστε Ελληνες, ένας για όλους και όλοι για έναν !!!!’
Είμαστε Ελληνες είμαστε διαφορετικοί απο τους ευρωπαίους και τόσο ίδιοι μεταξύ μας.Αυτη ειναι η ευχή μου για το 2020 Εύχομαι καλη και ευλογημένη χρονια με Ανθρώπινη υπόσταση και ´´ελευθερη Ελληνική Πατριδα !!!!

Η πρόεδρος
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Νίνα Δ. Παυλίδου.

loading...