Ιταλία: Αφρικανοί μετανάστες νάρκωσαν, βίασαν και άφησαν να ξεψυχήσει 16χρονη!

Μια ομάδα τεσσάρων Αφρικανών μεταναστών εμφανίστηκε στο δικαστήριο για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ανθρωποκτονία, επιδεινούμενη σεξουαλική βία και διανομή παράνομων ναρκωτικών σε ανηλίκους.

Η δίκη ξεκίνησε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη της νεκρής 16χρονης Desirée Mariottini σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή San Lorenzo της Ρώμης.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Alinno Chima, Mamadou Gara,  Yusef Salia και Brian Minteh κατηγορούνται ότι νάρκωσαν, βίασαν την Mariottini και την άφησαν να πεθάνει μόνη και αβοήθητη.

Αρκετοί μάρτυρες, κυρίως άστεγοι τοξικομανείς, επιβεβαίωσαν στους ερευνητές ότι είχαν γίνει μάρτυρες της σεξουαλικής επίθεσης της ομάδας. Μια αυτοψία επιβεβαίωσε ότι το 16χρονο κορίτσι ήταν παρθένο πριν βιαστεί.

«Ο πόνος μας δεν μπορεί ποτέ να μετριαστεί», δήλωσε η γιαγιά της Desirée όταν έφυγε από το δικαστήριο.

«Δεν είμαι υπεύθυνος για το θάνατο αυτού του κοριτσιού, ζητώ από τη μητέρα και την οικογένειά της συγχώρεση και σέβομαι τον πόνο τους», δήλωσε ο Yussef Salia στο δικαστήριο.

Μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά τους εμπόδισε η συμμορία . Η επόμενη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου.

loading...