Φρίκη στη Βρετανία! Συμμορία από την Μέση Ανατολή βίασε 12χρονη κοπέλα σε εκκλησία

Ένα 12χρονο κορίτσι «περάστηκε σαν ένα κομμάτι κρέας» από τον έναν στον άλλο από μια ομάδα ανδρών εκ της Μέσης Ανατολής που την υποχρέωσαν σε σεξουαλική επαφή, ανακοίνωσε χθες βρετανικό δικαστήριο.

Οι εισαγγελείς στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ λένε ότι η νεαρή κοπέλα βιάστηκε επανειλημμένα, έκανε σεξουαλικές πράξεις σε εκκλησία και υπέφερε από την ομάδα των ανδρών εκ της Μέσης Ανατολής όταν απέρριψε τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Στις συγκλονιστικές βιντεοσκοπημένες αποδείξεις, το θύμα δήλωσε ότι είχε «χάσει την αρίθμηση» του αριθμού των ανδρών που τη βίασαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι πέντε άνδρες που κατηγορούνται για τη φριχτή κακοποίηση: ο Mohammed Ali Sultan, ο Amjad Hussain, ο Shafiq Younas, ο Nazam Akhtar και ο Mohammad Rizwan αρνούνται ότι έχουν κάνει κάτι κακό.

Το νεαρό κορίτσι καταγγέλλει ότι οι άνδρες την έπαιρναν «καθημερινά, μετά το σχολείο» .Το θύμα δήλωσε ότι η χρονική περίοδος ήταν τόσο αφόρητη που συχνά σκεπτόταν να αυτοκτονήσει.

Το δικαστήριο άκουσε τον τρόπο με τον οποίο το νεαρό θύμα υποχρεώθηκε να δεχτεί την ούρηση από έναν από τους πέντε άνδρες που βρίσκονταν κατηγορούμενοι.

«Η υπόθεση αυτή αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση ενός νεαρού κοριτσιού, ενός κοριτσιού που περάστηκε σαν ένα κομμάτι κρέατος για τη σεξουαλική ικανοποίηση πολλών νεαρών ανδρών, μερικοί από τους οποίους βρίσκονται στο εδώλιο», δήλωσε η Michelle Heeley QC,

Ο Αχμέτ απουσίαζε από τη δίκη επειδή είχε απελαθεί στο Πακιστάν για «άσχετα αδικήματα».

Ο Ali Sultan αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση και μία κατηγορία για βιασμό.

Ο Shafiq Younas, ηλικίας 35 ετών, κατηγορείται για βιασμό από το στόμα του νεαρού κοριτσιού στην εκκλησία του Wellington.

Ο Ναζάμ Αχτάρ κατηγορήθηκε για βιασμό.

Ο Mohammad Rizwan κατηγορείται ότι ανάγκαζε το κορίτσι να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις. Αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για άσεμνη επίθεση.

loading...