ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ WIKIPEDIA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΊΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ

“Ακριβώς επειδή βρίσκεται στην Wikipedia δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια”
Πολ Κρέγκ Ρόμπερτς – Μετάφραση Wan Wert

Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, είδα την ηθική ακεραιότητα να σμικρυνθεί και να πεθάνει παντού στο δυτικό κόσμο.

Δεν ήταν ποτέ πραγματικά σε αφθονία, αλλά υπήρχε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και είχε κύρος.

Οι άνθρωποι, ιδίως όσοι ζούσαν στο δημόσιο σφαίρα, δεν ήταν τόσο καταστροφικοί όσο είναι σήμερα.

Η τελευταία δεκαετία παρακολούθησε την εξαφάνιση της ελευθερίας του λόγου. Ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ εξαφανίστηκε το τελευταίο έτος του καθεστώτος Κλίντον, όταν 6 μεγάλες εταιρείες παραχωρήθηκαν στο 90% των ΜΜΕ στα χέρια τους.

 Σήμερα, η ελευθερία του λόγου που προστατεύεται από το Σύνταγμα της Η.Π.Α. δεν εκτιμάται τόσο όσο οι «αισθήσεις» των αυτοαποκαλούμενων «ομάδων θυμάτων», που επηρεάζονται από τα πάντα, από τις πραγματικές δηλώσεις έως τις παραδοσιακές μορφές λόγου.

Ακόμη και η επιστημονική συζήτηση για τη γενετική βάση της ευφυΐας προσβάλλει την ίδια και τη χρήση προθέσεων που αφορούν το φύλο, όπως αυτός και η ίδια.

Προφανώς οι ψευδείς δηλώσεις μπορούν να δηλωθούν ως αληθείς όπως όταν ένα βιολογικό αρσενικό δηλώνει ότι είναι θηλυκό και ανταγωνίζεται τα γυναικεία αθλήματα.

Όσοι εναντιώνονται στην προφανή αυτή παρωδία κηρύσσονται “τρανσφοβικοί” και πρέπει να απολογηθούν. Μερικές φορές απολύονται επειδή επιμένουν σε βιολογικά δεδομένα.

Η άσκηση της ελευθερίας του Τύπου, όπως έκανε ο Julian Assange, προκαλεί σήμερα κατηγορίες κατασκοπείας και διαστρεβλώνεται ως απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Τα μέσα ενημέρωσης μιλούν με την ίδια φωνή, και είναι η φωνή που υπηρετεί τους άρχουσες ελίτ. Η αλήθεια δεν υπάρχει πουθενά.

Ο μόνος σκοπός των μέσων ενημέρωσης σήμερα είναι να ελεγχθούν, ποιες εξηγήσεις θα δοθούν για κάθε θέμα προς όφελος των ελίτ. Τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον δυτικό κόσμο είναι απλά ένα Υπουργείο Προβολής.

Οι νέοι, οι οποίοι δεν έχουν ποτέ βιώσει την ελευθερία του Τύπου ή την ελευθερία του λόγου, δεν γνωρίζουν καν τι είναι αυτές οι ελευθερίες.

Η Αμερική έγινε σήμερα μια χώρα που οι γονείς μου και οι παππούδες μου δεν θα αναγνώριζαν. Εάν επρόκειτο να αναστηλωθεί, θα πίστευε ότι ζούσαν στο 1984 του George Orwell. Και θα ήταν.

Εγώ και άλλοι της γενιάς μου, που σιγά-σιγά όλο και σβήνουν, δεν ενσωματώθηκαν στο Ματρίξ που δημιούργησαν οι ελιτ και οι παραλήπτες των μέσων ενημέρωσης για τους λαούς του δυτικού κόσμου.

Κατά συνέπεια, είμαστε περιθωριοποιημένοι, παρά τα επιτεύγματά μας και τις διακρίσεις μας, και όταν επιμένουμε στην στάση μας αυτή, μας περιφρονούν και μας δυσφημούν.

Για παράδειγμα, η Βικιπαίδεια με χαρακτηρίζει κατά καιρούς ως “συνωμοσιολόγου”, “αντισημίτη” και “αρνητή του ολοκαυτώματος.”

Αυτές οι ετικέτες χρησιμοποιήθηκαν παρά το γεγονός ότι δεν έχω γράψει ποτέ μια «θεωρία συνωμοσίας», έχω πολλούς Εβραίους φίλους και οικονομικούς υποστηρικτές και έχω φιλοξενήσει στο σπίτι μου Ισραηλινούς καλεσμένους και παρ ‘όλα αυτά που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το φθινόπωρο ή έχω γράψει γι’ αυτό.

Με την περιγραφή της Βικιπαίδειας παρά την απουσία αποδεικτικών στοιχείων, διότι η Βικιπαίδεια είναι μέρος της δυσφήμισης μηχανισμού όσων αμφισβητούν τις επίσημες εξηγήσεις.

Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό έγινε εκ προθέσεως ή από την ευκαιρία που παρέχει μια τέτοια ανοιχτή πηγή ενημέρωσης, στους αντιπάλους μου για λιβέλες και δυσφήμηση.

Οι σιωνιστές δεν με συμπαθούν, γιατί μερικές φορές αναδημοσιεύω στην ιστοσελίδα μου άρθρα από μη Ζητικοποιημένους Εβραίους και Ισραηλινούς πολίτες που επικρίνουν την Ισραήλ.

Είναι δυνατό ακόμη και σήμερα να επικρίνεστε την αμερικανική πολιτική χωρίς να χαρακτηρίζεστε ως “αντιμακερικός”, αλλά αν επικρίνεστε την ισραηλινή πολιτική ή αναδημοσιεύσετε άρθρα κάποιου που κάνει αυτό σημαίνει ότι μισείτε τους Εβραίους. Για μένα, αυτό είναι πραγματικά αστείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...