Αλβανία: Αστυνομικός διοικητής κλέβει την ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους! Video ντοκουμέντο

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο αστυνομικός διοικητής Ασφαλείας του Διεθνούς Αεροδρομίου Ρίνας, των Τιράνων, και η σύζυγός του. Οι δράστες για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία χρησιμοποιούσαν όχημα του Υπουργείου Εσωτερικών. Οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Τιράνων. Στους 50 οι νεκροί από τον φονικό σεισμό που “χτύπησε” την Αλβανία στις 26 Νοεμβρίου 2019.
Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο ντοκουμέντο από την κλοπή ανθρωπιστικής βοήθειας που προοριζόταν για τους σεισμόπληκτους, στην Αλβανία. Πρωταγωνιστές του βίντεο, ο  αστυνομικός διοικητής Ασφαλείας του Διεθνούς Αεροδρομίου Ρίνας των Τιράνων και η σύζυγός του, καθηγήτρια στην Ακαδημία Άμυνας της αλβανικής πρωτεύουσας, οι οποίοι έστησαν ολόκληρη σπείρα κλοπής ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης που αφορούσαν τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Έπειτα από καταγγελία, μέσω του ερασιτεχνικού βίντεο που τους κατέγραψε να ξεφορτώνουν την λεία τους, φαίνεται πως οι δράστες για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία χρησιμοποιούσαν όχημα του Υπουργείου Εσωτερικών. Αφού έγιναν αντιληπτοί οι ίδιοι και οι υπόλοιποι ένστολοι του κυκλώματος, οδηγήθηκαν για περαιτέρω εξηγήσεις στην εισαγγελία των Τιράνων.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

loading...