M.Συνατσάκη: «Είχα 12 εpωτικούς συντρόφους»

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στις ερωτήσεις των θαυμαστών της και μιλά για την πρώτη φορά που έκανε έρωτα, παραδέχεται ότι έχει απιστήσει αλλά και ότι έχει δεχτεί απιστία, αλλά αναφέρθηκε και στο ότι σταματήσαμε να την βλέπουμε με τον άλλοτε κολλητό της φίλο, Σπύρο Σαμοΐλη.

Όπως λέει, έκανε έρωτα στην ηλικία των 16 και παραδέχεται πως ήταν μικρή. Έχει βρεθεί με 12 συντρόφους και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, ήταν ένα λεβητοστάσιο. Για το τέλος, άφησε το πιο σημαντικό θέμα για εκείνη, το τι έχει γίνει με τον Σπύρο Σαμοΐλη.

Ο Σπύρος εκτός από κομμωτής και make up artist της Μαίρης, υπήρξε ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας, αφού τους βλέπαμε μαζί σε διαφορετικές στιγμές της καθημερινότητάς τους, ταξίδια και διακοπές.

Ξαφνικά, οι δυο τους έκοψαν επαφές και έληξαν την συνεργασία τους. Χάθηκαν και δεν ξαναείδαμε ποτέ κοινή φωτογραφία τους ή κάποιο βίντεο στα social media, όπως άλλωστε μας είχαν συνηθίσει. Το τέλος της φιλίας τους, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από τους followers της παρουσιάστριας, η οποία μέχρι πρότινος δεν είχε αναφερθεί ποτέ στον λόγο της διακοπής της σχέσης τους.

«Για να βλέπετε ότι σε αυτή τη φάση δεν κάνουμε παρέα σημαίνει ότι δεν θα συνέβη κάτι απλό. Αν έμπαινα σε λεπτομέρειες θα γινόμασταν drama channel, super reality που δεν μου αρέσουν»

loading...