Πλήθη λαού στην Θεσσαλονίκη για να μπουν στην Μασονική Στοά – Τι είπαν οι Μασόνοι – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ουρές σχημάτισαν στην Θεσσαλονίκη όσοι θέλησαν να επισκεφτούν το εσωτερικό του Τεκτονικού Μεγάρου, την Κυριακή που μας πέρασε.
Οι ουρές ήταν ατελείωτες!!! Υπολογίζεται πως περισσότεροι από 1.000 Θεσσαλονικείς στέκονταν όρθιοι για αρκετές ώρες περιμετρικά του Τεκτονικού Μεγάρου.

Τόσα έχουν ακούσει για τους μασόνους! Να μην πάνε να δουν; Αν και η λογική μας λεει πως αν κάτι ύποπτο συμβαίνει εκεί, δύσκολα θα τίθετο σε κοινή θέα.

Όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, ανάλογες εικόνες είχε να δει η συμπρωτεύουσα από την εποχή της θρυλικής συναυλίας των U2, τον Σεπτέμβριο του 1997.

Αυτό που συνέβη είναι πως η Στοά των Μασόνων συμμετείχε στο Open House Thessaloniki.

Ως εκ τούτου, οι Μασόνοι της πόλης πήραν την απόφαση να ανοίξουν τις πόρτες του Μεγάρου τους στο κοινό. Πλήθος κόσμους συγκεντρώθηκε από το πρωί του Σαββάτου έξω από το κτίριο στην οδό Φιλικής Εταιρείας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ξεναγηθεί στο εσωτερικό του μασονικού κτιρίου.

Οι οδηγίες των ξεναγών όμως είναι ξεκάθαρες και απαγορεύουν την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση εντός.

Οι ίδιοι οι μασόνοι υποστηρίζουν ότι «Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και γι’ αυτό ανοίγουμε τεκτονικό Μέγαρο», ένα κτήριο που ανοίγει μόλις τρεις φορές το χρόνο στις Λευκές Εορτές για να υποδεχτεί φίλους και συγγενείς των τεκτόνων.

Αν, λέμε αν, υπάρχει κάτι «σκοτεινό» σε όλα αυτά, η «κεφαλή» του θα βρισκόταν σε ένα «απλό» για τα δεδομένα της εποχής, κτίριο στην Θεσσαλονίκη; Κάτι μας λέει βέβαια πως στο μέλλον, αυτό το κτίριο θα ζήσει… «μεγάλες στιγμές».

Για να δούμε…

loading...