«Πάγωσε» όλη η Ελλάδα με τα λόγια του εκπροσώπου των Σύρων στην Κωσταντινούπολη: Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες…

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ως ζήτημα το οποίο θα κρατήσει δεκαετίες περιέγραψε το μεταναστευτικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Βουλή, προειδοποιώντας πως δεν μπορεί η χώρα να συνεχίσει να το αντιμετωπίζει ως κάτι έκτακτο.

«Αν συνεχίζουμε σαν την στρουθοκάμηλο να το κρύβουμε και να το αντιμετωπίζουμε σαν κάτι έκτακτο, τότε οι ροές θα περάσουν από πάνω μας κι όχι από δίπλα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το άσυλο στην Ολομέλεια, το οποίο όπως είπε προσβλέπει να αντιμετωπίσει τις σημερινές αβελτηρίες.

Η φράση αυτή τα λέει όλα. Οι αριθμοί παράνομων μεταναστών στα καμπ της Ελλάδα πολλαπλασιάζονται συνεχώς, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Υπερπληθυσμό παράτυπων μεταναστών δεν υπάρχουν μόνο στα νησιά αλλά και στην ενδοχώρα.

Μοιράζονται σε κέντρα κράτησης, καταυλισμούς, ξενοδοχεία ακόμα και σπίτια.

Σοκάρει η δήλωση, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», του εκπροσώπου των Σύριων στην Κωνσταντινούπολη:

«Ενώ πριν επιχειρούσαν να φύγουν περίπου 25% με 30% Σύριοι, τώρα είναι περισσότεροι από 70% αυτοί που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Μήπως η κυβέρνηση να ξεκινήσει την «κακή διαφήμιση της χώρας», προκειμένου να αποτρέπει τους παράνομους μετανάστες από το να έρχονται εδώ;

Δείτε το βίντεο:

https://www.el.gr/ellada/refuges/pagose-oli-i-ellada-me-ta-logia-toy-ek/

loading...