Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στα Μέγαρα: Τι αποκαλύπτει συγγενής της οικογένειας; (βίντεο)

Νέα στοιχεία για τη στιγμή της δολοφονίας στα Μέγαρα, έδωσε στον ΣΚΑΪ ο ξάδερφος της γυναίκας που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον γαμπρό του άντρα της.

Όπως είπε, η 43χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο 48χρονος σύζυγός της, ο οποίος επίσης δέχτηκε πυροβολισμούς από τον γαμπρό του, υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο ξάδερφος της 43χρονης, τόνισε πως η γυναίκα έχει τρία παιδιά, ωστόσο τη στιγμή της δολοφονίας, ήταν παρών μόνο το ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, εξήγησε ότι ήταν το μικρότερο και γι’ αυτό “μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί”.

“Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό”.

Το χρονικό του εγκλήματος στα Μέγαρα

Η αρχική είδηση έκανε λόγο για πυροβολισμούς που δέχθηκε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του, στα Μέγαρα, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές! Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης σημάδεψε με το όπλο τον γιατρό και την 43χρονη σύζυγό του, σε “ευαίσθητα σημεία”.

Όπως προαναφέραμε, ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Το σπίτι δεν έφερε ίχνη έρευνας ή διάρρηξης. Αυτό ήταν εξαρχής ένα “καμπανάκι” για τις Αρχές: Ότι τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο έμπαιναν σενάρια διαφορών εντός της οικογένειας ή του φιλικού κύκλου του ανδρόγυνου.

Κι έτσι ο κλοιός στένεψε… Από την αστυνομία αναζητήθηκε από την πρώτη στιγμή ο γαμπρός του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “μπούκαρε” στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο, στην συνέχεια έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε -όπως προαναφέραμε- σε “ευαίσθητα σημεία”.

Αυτός ο άνδρας ήταν βεβαίως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα στα Μέγαρα και πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο. Πληροφορίες ανέφεραν πως θεωρούσε πως το ζευγάρι είχε κάποια ευθύνη για τον χωρισμό του με την αδερφή του 48χρονου…

Όπως είναι λογικό, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες από τις αστυνομικές Αρχές. Αργά το βράδυ της Πέμπτης (31.11.2019), ο δράστης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

loading...