Πύρινος Λόγιος : Η Τουρκία πανικόβλητη στήνει φονικές προβοκάτσιες! Το τέλος της είναι πολύ κοντά!

Καλημέρα Έλληνες, καλημέρα Πατρίδα μου!

Μόλις πάτησα…γη αυστραλέζικη! Υπερατλαντικό ταξίδι με τον…ήλιο παρέα συνεχώς δεν το λες και το πιο ξεκούραστο. Μάτι δεν έκλεισα όλο το εννιάωρο (από αεροδρόμιο Χονολουλού μέχρι Σύδνεϊ) και…σέρνω τα ποδάρια μου μέχρι τον έλεγχο αποσκευών…

Τέλος πάντων, μέχρι που να εμφανιστεί η βαλίτσα μου, μπήκα να σας πω μια «καλημέρα» και μια ευχή για μια υπέροχη Κυριακή.

Όσον αφορά το θέμα που παρουσιάζει σήμερα η Real News σχετικά με την εσπευσμένη παραγωγή μη επανδρωμένων σκαφών, ευτυχώς που έστω και στο παρά ένα, η κυβέρνηση των μνημονίων και της…επιβαλλόμενης λαθρομεταναστευτικής εγκατάστασης στα χώματά μας, αποφάσισε τελικά να …παράξει UAV!
Επιτέλους ξύπνησε;
Ή μήπως μπήκαν τίποτε κονδύλια από ΕΕ και μυρίστηκαν ψητό κάποιες «οικογένειες»; Και το λέω αυτό διότι είναι τόσος λίγος ο καιρός που μας απομένει, που όχι σκάφος δε θα φτιάξουμε, αλλά ούτε καν φτερό! Μακάρι να διαψευστώ και να προλάβουμε ειδ’ άλλως…

Πάντως, η Τουρκία μια φορά βαδίζει με βήμα σταθερό και ταχύ προς τον γκρεμό. Ολοένα και περισσότερο βλέπουμε κινήσεις που δηλώνουν πανικό, ιδιαίτερα μετά τη συγκλονιστική υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας. Ήδη περίπου πεντακόσιες οικογένειες έχουν ήδη αναθέσει σε μεγάλους δικηγορικούς οίκους υποθέσεις αποζημιώσεων και αν κερδηθούν όλες, ολόκληρη η Τουρκία να πουληθεί, δεν ξεχρεώνει με τίποτα! Ολοένα ο κλοιός σφίγγει και ο λαιμός του Ερτογάν θα νοιώθει όλο και πιο άβολα.

Στο θέμα της Συρίας τώρα, εχτές το βράδυ σημειώθηκε τρομακτική έκρηξη από παγιδευμένο αυτοκίνητο στην ήδη τουρκοκρατούμενη πλέον πόλη Τελ Αμπιάντ και συγκεκριμένα στην αγορά της πόλης με αποτέλεσμα …σφαγή αμάχων. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν. Προβοκάτσια καραμπινάτη από τους Τούρκους, για να δικαιολογήσουν τόσο την επιχείρησή τους, όσο και να δείξουν στον κόσμο ότι οι Κούρδοι είναι…τρομοκράτες και καλά κάνουν που τους σφάζουν ανηλεώς. Και φυσικά φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού πως είναι προβοκάτσια, στημένη από τη ΜΙΤ επειδή κατάλαβαν πως η διεθνής κοινότητα έχει στραφεί αναφανδόν εναντίον της Τουρκίας και πως κάτι έπρεπε να γίνει για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Άλλο ένα έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, από τα πιθηκοειδή και ναζιστοειδή «μογγόλια», που η ώρα που θα πληρώσουν για όλα τα εγκλήματά τους βρίσκεται σχεδόν είναι στο κατώφλι τους.

Ο ίδιος ο Αχμέτ Νταβούτογλου πέρσι είχε αποκαλύψει ότι βομβιστικές ενέργειες που είχαν αποδοθεί στους Κούρδους στο παρελθόν σχεδιάστηκαν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και εκτελέστηκαν από πυρήνες του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν. Η είδηση από σχετικό άρθρο του Νίκου Μελέτη εδώ https://hellasjournal.com/2019/08/foveri-apokalypsi-toy-ntavoytogloy-pyrines-toy-kommatos-erntogan-evazan-tis-vomves/

Επίσης οι Ναζί Μογγόλοι αποκαλύπτουν δια στόματος Σουλεϊμάν Σοϊλού ότι η Τουρκία θα στείλει μέλη του Ισλαμικού Κράτους που έχει συλλάβει και κρατεί, πίσω στις χώρες καταγωγής τους! Εν ολίγοις, τα τέρατα αυτά θα μπορούν να επιστρέψουν στα εδάφη στα οποία δρούσαν τόσα χρόνια και υπό τον νέο τους αρχηγό, θα αρχίσουν και πάλι τις…σφαγές και το ….θεάρεστο (στον Αλλάχ) έργο τους.
Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει σε αγριότητες και φρικαλεότητες τους προπάτορές τους Ναζί!
Γι αυτό σας λέω. Ο χρόνος τους ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ. Το νιώθουν αυτό μέσα τους. Το ξέρουν. Και το μόνο που καταφέρνουν είναι να…τσαντίζουν περισσότερο τον Θεό.

Όσον αφορά εμάς, ο λαός μας ήδη ξεσηκώνεται εναντίον της τρομακτικής απειλής των νεοεισβολέων λαθρομουσουλμάνων φανατικών. Την αρχή έκαναν οι κάτοικοι στη Κω, όπου εμπόδισαν την απόβαση των μεταναστών στο νησί. Τώρα την σκυτάλη την παίρνει η Χίος, καθώς δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινούν από τις 6 το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι των Καμποχώρων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στα χωριά τους.

Τέλος, αυτός ο ανεκδιήγητος Βαρβιτσιώτης που σύμφωνα με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 νομίζει ότι μπορεί να μας τους επιβάλλει, δεν θα έχει καλό τέλος. Μήτε αυτός, μήτε τα εθνομηδενιστικά νεοφιλελέ συντρόφια του. Να μου το θυμηθείτε. Η κυβέρνηση της ΝΔ του Μητσοτάκη, θα είναι και η τελευταία πράξη, το κύκνειο άσμα του Ψευτορωμαίϊκου.
Ο Θεός είναι μαζί μας Έλληνες, το έχω ξαναπεί τόσες πολλές φορές που μάλλιασε η γλώσσα μου!
Η Ελλάδα καί θα ζήσει, καί θα μεγαλουργήσει και θα μεγαλώσει! Η ώρα είναι τόσο κοντά, όσο δε φαντάζεστε.

Ζήτω το περίκλεος Έθνος των Ελλήνων! Ζήτω η Πατρίδα μας!

Καλή και ευλογημένη Κυριακή!

Πύρινος Λόγιος

loading...