Βιβλική καταστροφή στην Κινέτα: Δρόμοι… «άνοιξαν», αυτοκίνητα «σκαρφάλωσαν» σε δέντρα – Δείτε βίντεο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την Κινέτα που μετρά τις πληγές της από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης».
Οικογένειες εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους και χρειάσθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν.

Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τους χειμάρρους και βρέθηκαν πάνω σε δέντρα. Δρόμοι της περιοχής δεν υπάρχουν πια καθώς καλύφθηκαν από λάσπες και φερτά υλικά.

Δρόμοι που έχουν «ανοίξει», αυτοκίνητα που έχουν σταματήσει πάνω σε… δέντρα, πλημμυρισμένα σπίτια. Καταστροφή και απόγνωση για τους κατοίκους στην Κινέτα, που είχαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής των προηγούμενων ημερών.
«Κινδύνευσαν ζωές» είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, περιγράφοντας με δραματικούς τόνους την κατάσταση στην Κινέτα.

Από τους ανθρώπους που κινδύνευσαν μια οικογένεια που εγκλωβίστηκε στο σπίτι της. Ένα σπίτι όπου στα παράθυρα είχαν μπει κάγκελα και εξαιτίας της πλημμύρας και των φερτών υλικών, η πόρτα του δεν μπορούσε να ανοίξει την ώρα που να νερά έμπαιναν μέσα! Η οικογένεια, μια μητέρα, ένας πατέρας κι ένα 5χρονο παιδάκι, εγκλωβίστηκαν αλλά ευτυχώς στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής, που έκοψαν τα κάγκελα από τα παράθυρα και τους έσωσαν!

Δείτε εικόνες από τις δραματικές ώρες στην Κινέτα

loading...