Φωτίου για επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ήμουν εκεί για να μην πάθει κανείς τίποτα

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως αγωνιούσε για την ασφάλεια των φοιτητών ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι εκείνη που πυροδότησε τους «κύκλους της έντασης και του αυταρχισμού»
«Ημουν εκεί για να μην πάθει κανείς τίποτα» υποστήριξε η κυρία Θεανώ Φωτίου εξηγώντας την παρουσία της στην ΑΣΟΕΕ κατά την χθεσινή επέμβαση της αστυνομίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρώντας στα σχόλια του βουλευτή της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη που υποστήριξε πως η παρουσία μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο οικονομικό πανεπιστήμιο ταυτίστηκε με τους μπαχαλάκηδες είπε πως αγωνιούσε για την ασφάλεια των φοιτητών ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι εκείνη που πυροδότησε τους «κύκλους της έντασης και του αυταρχισμού».

«Δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουμε προβλήματα» έσπευσε να εκτιμήσει για να προσθέσει «αυτή τη στιγμή το μόνο που γίνεται είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που έχει εκλεγεί με το σύνθημα της ενότητα, προσπαθεί τώρα διασπάσει τον ελληνικό λαό».

«Επιχειρείτε να διασπάσετε τα ελληνικά πανεπιστήμια σε καλούς και κακούς φοιτητές, σε καλούς και κακούς πανεπιστημιακούς σε καλές και κακές συγκλήτους. Δεν αντιμετωπίζονται όλα αυτά με καταστολή. Αυτό είναι αδιέξοδο» υπογράμμισε.

loading...