Η ΝΔ διέγραψε πολίτη στέλεχος του κόμματος που ζήτησε να μπει «φραγμός» στις ροές παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών!

Η ανάρτηση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη Ιωάννη Σαντετσίδη με την οποία ζήτησε με ανάρτησή του σε ιστότοπο social media, να ληφθούν κατεπείγοντα μέτρα για να ανασχεθούν οι ροές των παράνομων μουσουλμάνων αλλοδαπών, είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του από το κόμμα λόγω «αντικαταστατικών θέσεων» (σ.σ.: προφανώς στο καταστατικό του κόμματος προβλέπεται η είσοδος και η εγκατάσταση στην Ελλάδα μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών).

Το στέλεχος της ΝΔ τόνισε στην ανάρτησή του ότι: «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί».

Σε δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Αlpha, ο ίδιος σημείωσε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».

loading...