Γ. Τράγκας: «Βουλιάζουν τα νησιά από μετανάστες-Πλήρης αλλοίωση της γενετικής, φυλετικής και ιστορικής ταυτότητας της Ελλάδας»

Για όλους και για όλα μίλησε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 σήμερα το πρωί. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο μεταναστευτικό και στο πως αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα αλλά και μακροχρόνια την ταυτότητα της χώρας μας:

«Έρχεται μεγάλη αναταραχή. Πιθανότατα θα έχουμε αιματηρές συγκρούσεις. Εκτιμάται ότι σε διάφορες περιοχές της χώρας, μετά από λίγο θα αρχίσει ένας ιδιότυπος εμφύλιος. Εσωτερικές συγκρούσεις και γενική διασάλευση της τάξεως. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που διαρρέονται ότι ισομερώς γύρω από πόλεις και χωριά μπορεί να φτάσει ο αριθμός των μεταναστών από ένα έως τρία ή πέντε τοις εκατό, τότε σίγουρα οι μαζικές αντιδράσεις που εκδηλώνονται τώρα, θα πάρουν έκταση και σε λίγο θα χρειάζονται όχι μόνο αστυνομικοί αλλά και δυνάμεις του στρατού.

Τα νησιά βουλιάζουν από μετανάστες και η βραδεία αποσυμφόρησή τους σε hot spot και ενοικιαζόμενα ξενοδοχεία, ήδη δημιουργούν μαζικές αντιδράσεις στη μετακίνηση των προσφύγων, οι οποίοι κατά πλειοψηφία δεν προέρχονται από πολεμικές ζώνες αλλά είναι Αφρικανοί, Ασιάτες και νοτιαμερικανοί, τους οποίους δολίως και τεχνηέντως στέλνει ο Ερντογάν στην Ελλάδα.

Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν ήδη καταληφθεί από μετανάστες και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Οι ροές είναι μεγαλύτερες από τις μετακινήσεις, την αποσυμφόρηση και τη διασπορά.

Η κυβέρνηση πλήρως υποταγμένη στους όρους του μνημονίου και στις πιέσεις των βορείων Ευρωπαίων, απλά μετακινεί όλους τους ξένους κατά πλειοψηφία μετανάστες, δίπλα σε πόλεις και χωριά αλλοιώνοντας έτσι άμεσα και μεσοπρόθεσμα την πληθυσμιακή σύνθεση.

Οι δυνάμεις κατοχής έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως ανθρωποαποθήκη και πεδίο διαλογής των μεταναστών. Θα δέχονται μόνο πλούσιους, επιστήμονες και όπως σωστά λέει η κα Μπακογιάννη ξανθούς και καθολικούς και θα αφήνουν σε εμάς τους περισσότερους. Δηλαδή ανεκπαίδευτους, αλλόθρησκους, κακοποιούς και ημιάγριους λόγω πείνας και δυστυχίας.

Είχαμε και στη Θεσσαλονίκη επεισόδια και συγκεντρώσεις υπέρ και κατά της μετακίνησης των μεταναστών. Δημιουργείται σιγά σιγά ένα κλίμα εκρηκτικό σε όλη τη χώρα, ενώ διαφαίνεται ότι οι προσπάθειες τόσο των Γερμανών, όσο κυρίως και κάποιων open society κύκλων, είναι να δημιουργηθούν ειδικές οικονομικές ζώνες, τύπου Μιανμάρ στις οποίες θα χρησιμοποιηθούν τα φθηνότερα εργατικά χέρια, δηλαδή οι μετανάστες για καιροσκοπικές επενδύσεις ή κατασκευαστικά έργα, βλέπε Ελληνικό – εάν γίνει ποτέ!-.

Τόσο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, όσο και η περίφημη διαπλοκή δεν μπορεί να δει πέραν του ορίζοντα των συμφερόντων της και πέραν του βιολογικού κύκλου της. Δεν βλέπει ότι αυτό που συμβαίνει είναι η πλήρης αλλοίωση της γενετικής, φυλετικής και ιστορικής ταυτότητας της χώρας. Σε λίγα χρόνια θα είναι αδύνατο να επιβιώσει – και λόγω μετανάστευσης των Ελλήνων – η γενεαλογική συνέχεια του Έθνους. Αντίθετα με τους Τούρκους και τη γιγάντωση του πληθυσμού τους, εμείς θα βρεθούμε να είμαστε μιξαρισμένοι με περισσότερους ξένους και με ευρύτατη επιμιξία, η οποία θα αλλάξει όλη την εικόνα του έθνους μέχρι το 2050. Μην έχετε καμία αμφιβολία, είναι μέσα στα σχέδια που τεκταίνονται αυτή την ώρα, τόσο από τους Γερμανούς, όσο και από τους Open Society. Φυσικά για τις μεγαλύτερες ηλικίες που θα φύγουν δεν παίζει ίσως κανένα ρόλο, αλλά για τα παιδιά και τα εγγόνια τους θα είναι πραγματικά ένας εφιάλτης. Αυτό το πολιτικό προσωπικό, σε συνεργασία με ορισμένους οικονομικούς παράγοντες και έναν αριθμό δημοσιογράφων γαντζωμένων στα ταμεία μνημονιακών καναλαρχών και πολιτικών, φέρνουν στη χώρα τη συρρίκνωση και δραματικές κοινωνικές μεταβολές.

Σε λίγο μπορεί και να ακουστεί : αφού δεν γεννάμε παιδιά καλοί είναι και οι Ασιάτες, καλοί είναι και οι Αφρικανοί, έστω και αν δεν μιλάνε ελληνικά ή δεν είναι ομόθρησκοι.

Το ερώτημα είναι πως το παίζει ο Ερντογάν. Ήδη υπάρχουν φωτογραφίες με δίμετρους μετανάστες, με ειδικές φόρμες, μόνο άνδρες μέσα σε σωστικές λέμβους με κινητά τηλέφωνα που τραβάνε διάφορες περίεργες selfie πόζες. Είναι σίγουρο, ότι οι Τούρκοι μεταφέρουν χιλιάδες στον Έβρο για να συνεχιστούν οι ροές από εκεί, λόγω της αλλαγής του καιρού στη θάλασσα και σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς που στέλνει είναι ολόκληρα τάγματα κομάντος, πρακτόρων και σαμποτέρ.

Σίγουρα ανάμεσά τους έχουν και συντονιστές, αρκεί να σταχυολογήσει κάποιος τις ειδήσεις και να μετρήσει τις επιθέσεις στα νησιά εναντίον αστυνομικών ή τις πορείες που σχηματίζονται κάθε τόσο εναντίον των ελληνικών αρχών. Αυτά δεν γίνονται από άτακτους.

Ο κύριος Μητσοτάκης με πολλούς επιχειρηματίες είναι ήδη στο δρόμο του Μεταξιού. Είναι στην Κίνα, στη Σαγκάη, όπου κάλεσε όλους τους Κινέζους να έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Οπωσδήποτε ξέφυγε από τις συστάσεις του κου Μάικ Πομπέο που του είπε εδώ στην Αθήνα, να μην εμπιστεύεται τους Κινέζους, να μην πάρει τις κεραίες 5G από την κινεζική εταιρία και να μην τοποθετεί εδώ εταιρίες που εύκολα μπορούν να παίξουν ρόλους και να ενεργήσουν κατά της Δύσης και του ΝΑΤΟ, αφού όλα ανήκουν και ρυθμίζονται από του κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας.

Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι κινέζοι θα μας ενισχύσουν με όπλα ή θα δούμε σχιστομάτηδες να υπερασπίζονται το Αιγαίο. Η Cosco ως πύλη εμπορευματική ενοχλεί τους Αμερικανούς λόγω του αδυσώπητου οικονομικού πολέμου ΗΠΑ- ΚΙΝΑΣ. Άλλωστε οι Αμερικανοί θεωρούν ότι ο Κυριάκος παίζει παιχνίδια για λογαριασμό του Βερολίνου.

Ο Τραμπ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία και τις πολιτικές επιλογές του και τις κωλοτούμπες του, δεν είναι σε καλή πολιτική κατάσταση από πλευράς δημοφιλίας, αλλά θα είναι στα πράγματα ακόμη πάνω από ένα χρόνο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί το ολοφάνερο ποντάρισμα που κάνει η Αθήνα στους Δημοκρατικούς, σε πιθανή αλλαγή στο Λευκό Οίκο και στους Open Society, ενδεχομένως να μη βγει και τότε όλοι θα θυμηθούν αυτό που είπε ο Πομπέο. Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε και μην πάτε με τους Κινέζους. Σίγουρα δεν υπάρχει η ίδια θερμοκρασία με εκείνη που υπήρχε επί Κώστα Καραμανλή, λόγω του έρωτά του με τον Πούτιν αλλά ΤΣΙΝ ΤΣΙΝ ΤΣΙΝ…»

loading...