ΜΚΟ «καλούν μετανάστες και μετά τους ξεσηκώνουν» – «Σκοτεινό» σχέδιο κατά της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΚΟ ακόμα και από την Βραζιλία – Δεν αφήνουν κανέναν να ελέγξει τα οικονομικά τους…
Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το ζήτημα των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Όπως συμπεραίνουν κάτοικοι και ΜΜΕ των νησιών που πλήττονται περισσότερο από την παράνομη μετανάστευση, πολλές από αυτές συντηρούν το πρόβλημα, αντί να το λύνουν.

«Σίγουρα υπάρχουν ΜΚΟ που παράγουν έργο υπάρχουν και διάφορες άλλες που δημιουργούν προβλήματα. Επιθυμούν αυτή η κατάσταση να συνεχίζεται προκειμένου να έχουν έσοδα», καταμρτυρεί επιχειρηματίας της Σάμου.

Στο εν λόγω νησί είναι καταγεγραμμένες πάνω από 15 ΜΚΟ  που απασχολούν περισσότερους από 500 εργαζόμενους και εθελοντές.

Υπάρχουν ΜΚΟ ακόμα και από την Βραζιλία, ενώ μετατρέπουν κτίρια σε άτυπους χώρους «λατρείας».

Μία από αυτές είναι ο χώρος που βλέπετε στο βίντεο. Έχουν μετατρέψει αυτό το κτήριο σε άτυπο χώρους λατρείας.

«Δέχονται δωρεές διαφημίζουν το έργο άρα είναι ξεκάθαρο ότι τους ενδιαφέρει και η συντήρηση του θέματος για να μην πω κι ο εγκλωβισμός πάνω στο νησί», λέει ο δήμαρχος της ανατολικής Σάμου.

Οι καταγγελίες είναι εξόχως σοβαρές: «Υπάρχει άβατο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μια ακριβή εικόνα πως χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ»!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», πρώην μέλος του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε πως «δεν υπάρχει ακριβής εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο κινούνται και χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ γύρω από το νησί, ενώ παράλληλα αδυνατούν να διαχειριστούν με σωστό τρόπο τους πληθυσμούς (παράνομων) μεταναστών».

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως οι ΜΚΟ είναι υπαίτιες ακόμα και για την πρόκληση επεισοδίων.

Όπως αναφέρει ο ALPHA ζητούν από τους αλλοδαπούς υπέρογκα ποσά για μετακίνηση, διερμηνεία κοκ. Ένα τεράστιο φαγοπότι!

Προκειμένου να έχουν… «πελατεία», ανεβάζουν βίντεο πως η Ελλάδα είναι «ιδανικός προορισμός» για τους παράνομους μετανάστες. Ένα τέτοιο βίντεο έδειξε αλλοδαπός στην κάμερα του Alpha, όπως θα διαπιστώσετε στα παρακάτω βίντεο.

Θα παρέμβει αποφασιστικά το Κράτος;

loading...