ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ!!








Γράφει η Αnna Art

Ξενοδόχοι νοικιάζουν τα καταλύματα τους σε λαθροεισβολείς! Ιδιοκτήτες σπιτιών νοικιάζουν τα σπίτια τους σε λάθρο!

Ιδιοκτήτες πούλμαν διαθέτουν τα πούλμαν τους για μεταφορά λαθροεισβολέων! Φορτηγατζήδες το ίδιο!

Μαγαζάτορες πουλάνε σε λάθρο τα εμπορεύματα τους! Άλλοι τους προσλαμβάνουνε και στις επιχειρήσεις τους( βλέπε Καπάνη Θεσσαλονίκης), η στα χωράφια τους η σε κτηνοτροφικές μονάδες!

Αστυνομικοί ρίχνουν χημικά στους αντιδρούντες δηλαδή στο λαό που δεν θέλει τους λαθροεισβολείς! Εφοριακοί δίνουνε ΑΦΜ παρανόμως χωρίς να ελέγξουν κάν τον λαθροεισβολέα! Μόνο γιατί δέχονται εντολές!

Η περιφέρεια κάνει ελληνοποιήσεις! Στον δήμο δίνουν βεβαιώσεις για τις Ελληνοποιήσεις! Στον ΟΑΕΔ τους δίνουν όλα τα επιδόματα άμεσα χωρίς κάν να τους ελέγξουν, ενώ στους Έλληνες δεν παραχωρούν ούτε μισό ευρώ!

Οι λογιστές τους ενημερώνουν για όλα τα επιδόματα που δικαιούνται! Οι δικαστικοί αθωώνουν τους εγκληματίες, κλέφτες, βιαστές γιατί είναι λαθροεισβολείς, ενώ δικάζουν του Έλληνες με τον αντιρατσιστικό νόμο γιατί τους θεωρούν ρατσιστές!

Οι στρατιωτικοί διαθέσανε τα στρατόπεδα για να εγκατασταθούν οι λαθροεισβολείς και βάζουν τους φαντάρους να τους υπηρετούν θαρρείς και όλα είναι τσιφλίκι τους!

 Η Εκκλησία διαθέτει την περιουσία της στους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς ενώ άφησε τους Ορθόδοξους Έλληνες να λιμοκτονούν και να αυτοκτονούν, και ενώ η περιουσία της, είναι δωρεές του Ελληνικού ορθόδοξου λαού!

Γιατί δεν μας λέγατε τόσα χρόνια να ασπαστούμε το Ισλάμ και μας βαφτίζατε ορθοδόξους αφού είστε εραστές του Ισλάμ και όχι της ορθοδόξου θρησκείας που εκπροσωπείτε;

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές τρέχουν να υπηρετήσουν τους λαθροεισβολείς όπως και τα ασθενοφόρα για ψύλλου πήδημα, όπως και να ξεγεννάνε μουσλίμια, ενώ οι Έλληνες πεθαίνουν χωρίς φάρμακα και περιμένουν στις ουρές!

Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι εκτός του ότι καλοδέχτηκαν τα λαθρομμεμέτια δεν αντιδράσανε κάν όταν παραμόρφωσαν και κατάντησαν εκτρώματα τα μαθήματα ιστορίας και θρησκευτικών!

Οι δημοσιογράφοι κάνουν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τους πρόσφυγες! Οι λιμενικοί τρέχουν να σώσουν τους πνιγμένους από τις βάρκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...