ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ

Γράφει η Αnna Art


ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ! ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Όχι κ. Λοβέρδε δεν είναι ρατσιστές οι Έλληνες και ναι φοβούνται για την Εθνική ασφάλεια της Χώρας μας! Και δεν είναι δικό μας πρόβλημα η λαθροεισβολή! Δεν ρωτήσατε τον Ελληνικό λαό εάν είναι σύμφωνος στο να δεχτεί κάποια εκατομμύρια λαθροισλαμοτσιχαντιστών!


Δεν έχει κανένας Έλληνας πολίτης υποχρέωση σε κανέναν μουσουλμάνο που θεωρεί άπιστο και σφάζει αλύπητα αυτόν που δεν ασπάζεται το ισλάμ!

Και γιατί να έχουμε υποχρέωση στους Μουσουλμάνους που κατέσφαξαν τους προγόνους μας,λεηλάτησαν τα μέρη τους και τις περιουσίες τους, όπως και δεν σεβάστηκαν τους ιερούς χώρους μας , ναούς μνημεία κλπ που τα βανδάλισαν χωρίς ίχνος σεβασμού;

Και ναι η φιλοξενία είναι στοιχείο πολιτισμού του Έλληνα αλλά να ερμηνεύετε σωστά την λέξη φιλοξενία!

Φιλοξενία σημαίνει όταν εσύ θέλεις κάποιον , επιλέγεις να προσκαλέσεις κάποιον να τον φιλοξενήσεις, να τον κοιμίσεις να τον ταίσεις να τον περιποηθείς αλλά όχι επ´αόριστον γτ μετά καταντάει κατάχρηση της φιλοξενίας!

Επίσης πλέον δεν μπορείτε να πείσετε ούτε έναν Έλληνα ότι είναι πρόσφυγες! Πρόσφυγες, από Μπαγκλαντές,Αλγερία, Μαρόκο, Αφγανιστάν Πακιστάν , και από την σάρα και την μάρα, δεν είναι, διότι σε καμμία χώρα δική τους δεν έχει πόλεμο!

Κοιτάξτε να δείτε γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί που έρχονται έρχονται με πακέτα ευρώ με κινητά τελευταίας τεχνολογίας, κάτι που λείπει από τον μέσο Έλληνα πολίτη!

Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ναι έχει διακινηθεί πολύ χρήμα και σε όλους αυτούς που έρχονται, για αυτό τον λόγο ξεσηκώθηκαν άλλωστε, αλλοιώς δεν θα ξεσηκωνόταν, εάν δεν τους πληρώνανε και δεν τους τάζανε παραδείσους,αλλά και σε ΜΚΟ και σε πολιτικούς για να τους πάρει στην χώρα του, όπως και σε διακινητές ξενοδόχους ταξιδιωτικά πρακτορεία και γενικώς σε πολλές εξουσίες του συστήματος!

Φιλοξενία με χρηματική ανταλλαγή δεν υπάρχει! Αυτό είναι μαφιόζικη διακίνηση ανθρώπων και μετακίνηση πληθυσμών!

Όσο για τα νησιά που δεν μπορούν πλέον να σηκώσουν άλλο βάρος των λαθροεισβολέων, συμφωνώ ότι δεν μπορούν, αλλά ούτε και στην ενδοχώρα μπορούμε να σηκώσουμε οποιοδήποτε βάρος λαθροεποίκων!

Ωστόσο υπάρχουν λύσεις για τα νησιά για να μην σηκώνουν άλλο βάρος!

Μπορούν να πιέσουν τους λιμενάρχες να μην τρέχουν να προσφέρουν βοήθεια στις βάρκες που εξεπίτηδες βυθίζουν για να τρέξουμε να τους σώσουμε εμείς οι πονόψυχοι αφελείς Έλληνες!

Όχι κύριοι αφού τις βουλιάζουν σημαίνει ότι το επιλέγουν! Γιατί τρέχουν να επέμβουν οι λιμενάρχες σαν διασώστες;

Επίσης μπορούν οι ψαράδες των νησιών να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να βγαίνουν με τις βάρκες τους να περιπολούν τα λιμάνια τους, όπως και να τους φορτώσουν όλους σε βάρκες και να τους στείλουν στα μέρη τους, η και να κλείνουν τις εισόδους στα λιμάνια τους με μπουλντόζες τρακτέρ και φορτηγά!

Να τους αναγκάζουν να γυρνάνε πίσω! Εκτός και αν βολεύονται από το χρήμα που διακινείται και εξαγοράζονται! Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχουν λύσεις αποσυμφόρησης των νησιών!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :