Προσκυνάνε και δίνουν την «παγκόσμια συγκατάθεση» για να ζήσουν το «όνειρο» – Ο πλανήτης φωνάζει: «ΕΛΑ» (Βίντεο)

Οι παγκοσμιοποιητές μπορεί να έχουν ως έτος-ορόσημο, το 2030, όμως κάποιοι άλλοι έχουν άλλη γνώμη.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου https://www.el.gr/

Έρευνες που γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα, δείχνουν πως οι άνθρωποι δεν θέλουν να περιμένουν ούτε λεπτό. Θέλουν να ζήσουν στον νέο κόσμο που τους ευαγγελίζονται οι παγκοσμιοποιητές, στον οποίο θα απολαμβάνουν φουτουριστικές ανέσεις.

Δυστυχώς, έτσι δίνεται μια παγκόσμια συγκατάθεση των ανθρώπων, στο ότι θέλουν να είναι σκλάβοι. Αυτές οι έρευνες δεν είναι τυχαίες. Αν οι άνθρωποι αρνούμασταν να πουλήσουμε και το τελευταίο ίχνος ελευθερίας που μας έχει απομείνει, τότε οι παγκοσμιοποιητές δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τίποτε.

Όμως όπως θα δείτε, οι περισσότεροι είναι διατεθειμένοι να πουληθούν, με αντάλλαγμα ανέσεις και καλοπέραση, όπως τουλάχιστον τους υπόσχονται.

Η παγκόσμια έρευνα της SAS «Experience 2030: The Future of Customer Experience» που διενεργήθηκε από τη Futurum, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά, τους χειρότερους φόβους μας. Όλοι περιμένουν να ζήσουν μέσα στον «εικονικό παράδεισο» που τους έχουν ευαγγελιστεί.

Ειδικότερα όμως έδειξε η έρευνα:

Το 80% των συμμετεχόντων, δήλωσε πως αναμένει παραδόσεις κατ’ οίκον (DELIVERY) μέσω drone ή άλλου αυτόνομου οχήματος.

Το 81% απάντησε πως αναμένει αλληλεπίδραση με chatbots.

Το 78% προσδοκά να χρησιμοποιεί εφαρμογές επαυξημένης, εικονικής ή mixed πραγματικότητας για να βλέπει πως θα φαίνεται κάποιο προϊόν – όπως επίσης και πως θα μοιάζει ένα συγκεκριμένο ρούχο στον αγοραστή ή ένα έπιπλο στο σπίτι.

Το 56% περιμένει να «επισκέπτεται» άλλες τοποθεσίες ή να ζει την εμπειρία των διακοπών και να παρακολουθεί ψυχαγωγικά events μέσω συσκευών εικονικής πραγματικότητας μέχρι το 2025.

Οκτώ στους δέκα προσδοκούν τη χρήση έξυπνων βοηθών (όπως το Google Home, Amazon, Alexa κλπ.) για να κάνουν κάποια αγορά ή να παρακολουθούν το έξυπνο σπίτι τους.

Το 78% δήλωσε πως περιμένει να ελέγχει άλλες συσκευές μέσω wearables.

Επίσης σύμφωνα με την έρευνα, μέχρι το 2030, το 67% της καταναλωτικής εμπειρίας μεταξύ μιας εταιρείας και των καταναλωτών που χρησιμοποιούν κάποια ηλεκτρονική συσκευή θα γίνεται εξ’ ολοκλήρου από έξυπνες μηχανές σε αντίθεση με ανθρώπους, που υπερισχύουν σήμερα.

Επίσης, μέχρι το 2030, το 69% των αποφάσεων γύρω από την καταναλωτική εμπειρία θα λαμβάνονται αποκλειστικά από έξυπνες μηχανές.

Φυσικά τα νούμερα που αφορούν την αντικατάσταση των ανθρώπων, δίνονται σαφώς μειωμένα, για να μην υπάρξει κάποια μαζική αντίδραση.

Ωστόσο σταδιακά παρουσιάζονται αυξανόμενα. Για παράδειγμα πριν 5 χρόνια μας έλεγαν πως το 40% των αποφάσεων γύρω από την καταναλωτική εμπειρία θα λαμβάνονται αποκλειστικά από έξυπνες μηχανές, ενώ τώρα μας λένε για το 69%. Αργότερα θα μας πουν για το 80% και εν τέλει για το 100% που αποτελεί την πλήρη αντικατάσταση των ανθρώπων στον εν λόγω τομέα και θα το θεωρήσουμε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για τον κόσμο του «μέλλοντος»!

Όλα αυτά, δίνουν μια παγκόσμια συγκατάθεση των ανθρώπων, πως θέλουν να έρθει ο μελλοντικός φουτουριστικός κόσμος, που δεν θα είναι τίποτε άλλο από μια τεράστια τεχνο-χούντα, στην οποία κανείς δεν θα έχει καμία ιδιωτικότητα αφού τα εξελιγμένα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης θα είναι σε θέση να διαβάζουν μέχρι και τις σκέψεις του. Όπως όλα δείχνουν βέβαια, αυτό δεν τους νοιάζει. Θέλουν μόνο την «καλοπέραση» πους τους υπόσχονται οι παγκοσμιοποιητές.

Φυσικά, μαζί με τη νέα αυτή φουτουριστική παγκόσμια κοινωνία, θα έρθει και ο παγκόσμιος ηγέτης (Αντίχριστος). Επομένως, όλος ο πλανήτης, πλην λίγων, απευθύνει ένα είδος κάλέσματος σε εκείνον, να έρθει και να αναλάβει την διακυβέρνηση του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο, από το όραμα της Φινλανδίας για τον φουτουριστικό κόσμο του 2030: Ένας κόσμος που όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και κανείς δεν έχει να κρύψει τίποτε από τον…«μεγάλο αδελφό».

loading...