ΧΑΜΟΣ στην Καλαμαριά: Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το “Παναγία” μετά από πληροφορία πως θα μεταφέρουν πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το πρώην νοσοκομείο  Παναγία, στην οδό Ν. Πλαστήρα στη Νέα Κρήνη, κάτοικοι της Καλαμαριάς.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μετά από ανεπιβεβαίωτες φήμες περί στέγασης των μεταναστών στο εν λόγω κτίριο.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους με αυτή την ενέργεια.

Μετα την κίνηση των κατοίκων να συγκεντρωθούν έξω απο το νοσοκομείο Παναγία,  ο δήμαρχος Καλαμαριάς,  Γιάννης Δαρδαμανελης, μαζί με τους αντιδημάρχους πήγαν στο σημείο και συνομίλησαν με τους συγκεντρωμένους,  τους οποίους ενημέρωσε πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία πρόθεση να μεταφερθούν πρόσφυγες στο πρώην νοσοκομείο.

Από την αλλη πλευρά, οι κάτοικοι μιλώντας στο wepost.gr τόνισαν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μαζεύοντας υπογραφές,  τις οποίες θα καταθέσουν με επίσημο έγγραφο την επόμενη δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς.

Επισήμαναν μάλιστα, πως ο δήμαρχος σε ερώτηση που του έκαναν για το αν μπορεί να τους διαβεβαιώσει πως δεν θα μεταφέρουν ποτέ πρόσφυγες στο συγκεκριμένο σημείο, δεν έδωσε καμία απάντηση.
https://www.wepost.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :