Νέα στοιχεία για το παρελθόν του δράστη του φονικού στα Μέγαρα – Το βίαιο περιστατικό προς συνάδελφό του

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για το παρελθόν του 50χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε επίσης τη σύζυγό του θύματος, στα Μέγαρα.

Ο 50χρονος κατηγορούμενος, από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε στην αστυνομία, επικαλείται ότι πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία λαμβάνει θεραπευτική αγωγή. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στο μυαλό του επικρατεί απόλυτο σκοτάδι για όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού.

Νέες πληροφορίες εμπλέκουν τον 50χρονο σε άλλο ένα βίαιο περιστατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, λίγες ώρες πριν σκορπίσει τον θάνατο, φέρεται να είχε χτυπήσει διευθυντικό στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού, όπου εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος, επειδή δεν εγκρινόταν η τοποθέτησή του σε υπηρεσία φρούρησης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από τότε που βρέθηκε σε διάσταση με τη σύζυγό του, εξέφραζε την οργή του για τον χωρισμό , αλλά και για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να συναντά συχνά το ανήλικο παιδί του. Για αυτόν το λόγο, φέρεται να πίεζε τους υπεύθυνους των φυλακών να τον επαναφέρουν ως φρουρό, ώστε να αλλάξει το ωράριό του και να είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις του από το Λαγονήσι όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό.

loading...