ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: «Μετανάστες» παίρνουν τη ΓΗ των Ελλήνων και χτίζουν σπίτια με τις ευλογίες ΜΚΟ!!!

Τελειωμό δεν έχει η εθνική κατρακύλα.
Στη Σάμο, μετανάστες με ξύλα και τσιμέντο και πέτρες φτιάχνουν λάσπη για να χτίσουν τα σπίτια τους, επάνω στην ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ελλήνων, που βλέπουν το βιός τους να καταπατείται από τους παράτυπους μετανάστες.

Όπως αποκάλυψε η κάμερα του ΑΛΦΑ, μια άτυπη παραγκούπολη οικοδομείται σε δασική έκταση, μόλις ένα χιλιόμετρο από την πρωτεύουσα του νησιού, το Βαθύ. Μέχρι στιγμής, έχουν χτιστεί περισσότερες από 500 παράγκες, από μουσαμάδες και ξύλα. Και σε κάθε παράγκα διαμένουν πάνω από 10 άτομα.

ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ; Κανείς δεν ξέρει, αν και όλοι υποπτεύονται πως πίσω από αυτό το εγχείρημα βρίσκονται ΜΚΟ.

Μάλιστα, η εν λόγω «παραγκούπολη» είναι χωρισμένη σε γειτονιές, καθώς σε άλλη γειτονιά διαμένουν οι Σύριοι, σε άλλη οι Αφγανοί και σε άλλη οι Αφρικανοί.

Στόχος όπως αναφέρεται, είναι η αποφυγή των εντάσεων και των επεισοδίων, καθώς η κατάσταση παραμένει τεταμένη. Άλλωστε, ενώ το ΚΥΤ δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες μόλις 600 ατόμων, σήμερα φέρεται να διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή περισσότερα από 7.000 άτομα.

Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι και συνάμα απογοητευμένοι, αφού κανείς δεν τους ενημέρωσε και κανείς δεν τους εξηγεί τι μέλλει γενέσθαι.

Τα βίντεο μιλούν από μόνα τους, δείτε τα και διαδώστε τα.

https://www.el.gr/

loading...