Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Βλέπουμε καθημερινά όλο και  περισσότερους Τούρκους  να μιλανε για την Γαλάζια πατρίδα τους .Παρακολουθήστε τα χαρακτηριστικά τους, και αναρωτηθείτε  αν είναι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ .Μόνο δυο στου δέκα  από αυτούς που αποκαλούνται ΤΟΥΡΚΟΙ  έχουν ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ χαρακτηριστικά .Συνδυάστε αυτό με την πληροφορία από την ΤΟΥΡΚΙΚΗ εφημερίδα ΣΑΜΠΑΧ ,ότι τα τελευταία χρόνια  έχουν πουληθεί στην ΤΟΥΡΚΙΑ  ΟΧΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (8.000.000) ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ. Είναι φυσικό να νοσταλγούν  όλοι αυτοί την γαλάζια πατρίδα τους .Πολλοί  γνωρίζουν τι D.N.A διαθέτουν(φυσικά ΕΛΛΗΝΙΚΟ), άλλοι γενίτσαροι δεν το γνωρίζουν .Θεωρώ  ότι οφείλουμε , στηριγμένοι  σε γενεαλογικές έρευνες  που έχουν γίνει  σε κορυφαία ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ σε όλον τον κόσμο, με τελευταία  σε ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ(μιλεί για είκοσι εκατομμύρια τουλάχιστον ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ, να τους ‘’ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ΄΄. Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για παράδειγμα θα μπορούσε με πόρους  από  χορηγίες , να στηρίζει τον ΕΛΕΓΧΟ D.N.A  ΑΠΟ τους ΑΠΕΝΑΝΤΙ, με προπαγανδιση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας, οι όποιοι φτάνουν στα Τουρκικά παράλια .Ακόμη θα μπορούσε αυτό να γίνει μέσω του διαδικτύου, και γιατί όχι ακόμη και με φειγ βολάν στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
Θα εκπλαγούν σίγουρα πολλοί που δεν γνωρίζουν το ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ των οικογενειών τους η  νομίζουν  ότι είναι πράγματι ΜΟΓΓΟΛΟΙ.
Παρακολουθήστε Τουρκικές σειρές  και προσέξτε πόσοι πολλοί ηθοποιοί  μοιάζουν με εμάς.
Όταν διαπιστώσουν την αλήθεια ποιος θα’’ είναι περήφανος να λέει  πως είναι ΤΟΥΡΚΟΣ’’
Κατά το δόγμα ΚΕΜΑΛ.
Ποιος θα θέλει να ανήκει σε ένα έθνος , έναν πολιτισμό ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟ που δεν παρήγαγε τίποτα χρήσιμο για τον κόσμο, την επιστημη ,τον πολιτισμο?? Σε έναν λαό που μόνο  καταστροφή και αίμα έχει αφήσει στο πέρασμα του χρόνου.
Ποιος ΔΕΝ  θα θέλει τότε να μετέχει με το  μερίδιο του  στον κορυφαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΣΜΟ,στο ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που μόνο φως χάρισε σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Σ αυτούς  που νοσταλγούν την Γαλάζια Πατρίδα και  θα τινάξουν  από πάνω τους το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ,  ναι να τους αφήσουμε να μιλήσουν για την γαλάζια τους πατρίδα!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!

loading...