Τώρα τι θα πει ο κ. Γιαννούλης; Δείτε πως περίμενε τους μετανάστες, πολίτης στη Νάουσα (Φώτο)

Οι αντιδράσεις των κατοίκων της Ηπειρωτικής Ελλάδας στον ερχομό μεταναστών στις πόλεις τους, τις τελευταίες ημέρες έχουν κορυφωθεί.

Οι μόνιμοι κάτοικοι βγαίνουν στο δρόμο και κάνουν «μπλόκα» στα λεωφορεία που μεταφέρουν τους αιτούντες άσυλο ώστε να μην φιλοξενηθούν στον τόπο τους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία, που όπως θα δείτε ένας άνδρας το βράδυ της Δευτέρας στη Νάουσα, ντυμένος σαν «Αρχαίος Μακεδόνας» βγήκε στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί.

Ο άνδρας φορούσε πολεμική περιβολή «Αρχαίου Μακεδόνα» πολεμιστή και κρατούσε ασπίδα και δόρυ ενώ φορούσε και περικεφαλαία.

Ο κάτοικος της Νάουσας με το happening που έκανε θεατρικοποίησε το φόβο των πολιτών που διαβλέπουν ότι η «ευαίσθητη» Βόρειος Ελλάδα απειλείται για άλλη μια φορά από μια «εισβολή» όχι με τα όπλα αλλά από οικονομικούς μετανάστες που όμως μπορούν να αλλοιώσουν την εθνική ταυτότητα της χώρας μας. Και αυτό γιατί οι ανεξέλεγκτες ροές και τα αφύλακτα hot spot καθώς και το ότι δεν διαφαίνεται κάποιο σχέδιο για την επόμενη ημέρα από την Κυβέρνηση, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα που δεν διασφαλίζει τι θα γίνει στο μέλλον. Εξάλλου οι κάτοικοι των ακριτικών ελληνικών περιοχών και ιδιαίτερα της Μακεδονίας σημειώνουν ότι είναι επικίνδυνη η εγκατάσταση αλλόθρησκων πληθυσμών σε τόσο ευαίσθητες περιοχές τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει παγκόσμιος κίνδυνος για αλλαγή συνόρων και με δεδομένο ότι τις μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα τις ελέγχει και τις διαχειρίζεται κατά το δοκούν το νέο oοθωμανικό καθεστώς Ερντογάν, που ευθέως απειλεί τη χώρα μας σε πολλαπλό επίπεδο.

Crashonline.gr

loading...