ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Στο «Τετράδιο Εργασιών» της Α’ τάξης του Γυμνασίου (σελίδα 76) υπάρχει κείμενο του ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ με τίτλο : «Μεγάλη Παρασκευή στην Εκκλησία».
Στο κείμενο αυτό διαβάζουμε : «….. μια φορά τον έλεγαν Άδωνη, τώρα Χριστό!!!».
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Οι επίορκοι συνάδελφοι μου εκπαιδευτικοί, που έγραψαν αυτά τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία, από τα τόσα και τόσα ενδιαφέροντα λογοτεχνικά κείμενα του μεγάλου μας λογοτέχνη Νίκου Καζαντζάκη, αυτό το ατυχές λογοτεχνικό κείμενο του, διάλεξαν, για να το παρουσιάσουν στους μικρούς μαθητές μας?.
Αντί να επιλέξουν κείμενα (από αξιολογότατους Έλληνες λογοτέχνες), που κάνουν θαυμάσιες αναφορές, στην απείρου κάλους Διδασκαλία του Ιησού Χριστού μας, επέλεξαν κείμενο , που μας αποκαλύπτει ότι το παρατσούκλι του Θεανθρώπου Χριστού μας, ήταν Άδωνης?
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ για τους επίορκους Εκπαιδευτικούς, που έγραψαν τέτοια επαίσχυντα βιβλία γλώσσας, που δεν σέβονται το Ναζωραίο Διδάσκαλο μας!!!
Είμαι βέβαιος, Φίλοι μου, ότι το έκαναν επίτηδες, για να περιπαίξουν Τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας, στα μάτια των ανήλικων μαθητών μας!!!
Γι΄αυτό, Αγαπημένοι μου Φίλοι, πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να ενώσουμε τις φωνές μας, να ξεσηκωθούμε και να βροντοφωνάξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας :
ΕΞΩ ΤΑ ΑΘΕΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!!!.
Γιατί μετατρέπουν τα παιδιά μας σε σύγχρονους γενίτσαρους, χωρίς Αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς Πίστη Στον Τριαδικό Θεό μας!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...