«Μιναρέδες στην Αθήνα», Ισλάμ σε όλη την Ελλάδα – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δει η κυβέρνηση

Ρεπορτάζ – προάγγελος της δημιουργίας μουσουλμανικού κόμματος που ενδεχόμενα διεκδικήσει συμμετοχή στην εξουσία…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ https://www.el.gr/

Πρώτα μας γέμισαν παράνομους μετανάστες, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και τώρα έρχεται η ώρα να θερίσουν αυτό που έσπειραν.

Το παρακάτω βίντεο που θα δείτε είναι μια προπαγάνδα του κρατικού τουρκικού καναλιού TRT.

Κεντρικό θέμα είναι τα… «βάσανα» των μουσουλμάνων όχι μόνο στην ελεύθερη Θράκη, την οποία εποφθαλμιά η Τουρκία, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο τούρκος δημοσιογράφος, μιλώντας στα Αγγλικά, προκειμένου η προπαγάνδα να εξαπλωθεί παντού, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Αθήνα είναι γνωστή ως ο τόπος γέννησης της δημοκρατίας. Αλλά οι μουσουλμάνοι εκεί λένε πως δεν έχουν θρησκευτική ελευθερία. (…)

Η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει ισλαμικό τέμενος. Σε αυτό που υποτίθεται λειτουργεί ως τέμενος, η δομή είναι προκατασκευασμένη και δεν υπάρχουν μιναρέδες».

Ζητούν λοιπόν να εγερθούν μιναρέδες στην Αθήνα και όχι μόνο, προκειμένου οι μουσουλμάνοι να έχουν ένα «κανονικό ισλαμικό τέμενος».

Εν συνεχεία η εικόνα μεταφέρεται στην Θράκη, όπου ο ψευδομουφτής, Αχμέτ Μέτε, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Φυσικά ως κοινότητα, μέσα σε μια χριστιανική κοινωνία που αυτοαποκαλούνται Έλληνες και δεν επιθυμούν ιδιαίτερα να αναγνωρίσουν το δικαίωμα ζωής σε άλλα έθνη, τα προβλήματα των μουσουλμάνων και Τούρκων είναι πολλά. Το ελληνικό κράτος δηλώνει πως εδώ δεν υπάρχουν Τούρκοι. Για αυτό το λόγο όποιο άτομο είναι τούρκικης εθνικότητας, δεν του δίνεται η δυνατότητα στη ζωή και του λένε πως δεν είναι τέτοιος».

Αυτοί που αυτοαποκαλούνται Έλληνες; Δεν παραδέχονται καν την ύπαρξη Ελλήνων στην Ελλάδα, ακολουθώντας την προπαγάνδα αριστερόστροφων διανοουμένων εντός συνόρων και την ίδια ώρα επιθυμούν παράνομη αναγνώριση «τουρκικής μειονότητας», ενώ η μειονότητα είναι θρησκευτική (ελληνογενείς Πομάκοι, Ρομά, μαύροι Έλληνες, τουρκόφρονες), βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης.

Τις απόψεις του τουρκικού ντοκιμαντέρ περί τεμένους, φαίνεται να συμμερίζονται η μουσουλμάνα ακτιβίστρια, κα Άννα  Στάμου, και ο πρόεδρος μουσουλμάνων στην Ελλάδα, Ναΐμ Ελγαντούρ.

Μήπως σιγά-σιγά προετοιμάζεται ο δρόμος για την δημιουργία ισλαμικού κόμματος στην Ελλάδα, το οποίο θα έρθει για να «μετριάσει» τα βάσανα των μουσουλμάνων και δεν αποκλείεται να συγκυβερνήσει με την Αριστερά; Άλλωστε ο κ. Ελγαντούρ είχε προτρέψει τους πολίτες να ψηφίσουν Α.Τσίπρα.

loading...